Szülőként mit gondolnál a gyereked tanáráról, ha az kölcsönös magázódást várna el tőletek?
Figyelt kérdés
Tehát szülői értekezleten, random az utcán, vagy úgy általában sehol nem tegeződik a szülőkkel, hanem kölcsönösen magázódik.
Egyébként pályakezdőről, tehát fiatalról van szó.
tegnapelőtt 07:31
2/39 anonim 

válasza:

Semmit nem gondolnék, számomra ez a természetes.
4/39 anonim 

válasza:

Nekem eddig a tegeződés volt a meglepő, nehezen szoktam hozzá, de bölcsitől ovin keresztül és most iskolában is mindenki tegeződik, így mostanra megszoktam, ezért bizony újra meglepődnék, ha valamelyik tanár ezt várná, de problémám nem lenne vele.
5/39 anonim 

válasza:

Egyre gyakoribb a tegeződés. Amikor a gyerek iskolába ment, 15 évvel ezelőtt, akkor én is magázni kezdtem a tanárokat, de megkértek, hogy ne már, mert minden szülővel tegeződnek, nehogy már engem kelljen külön fejben tartani.
Hát jó, tegezve is meg lehet adni a tiszteletet, meg magázva is el lehet küldeni bárkit a k.rva anyjába, szóval tényleg nem ezen múlik.
6/39 anonim 

válasza:

Én örülök neki, a gyerek felsős osztályfőnöke mindenkivel magázodik. Nem is örült neki a sok bratyizós szülő. Az a véleményem, a tanárral nem kell baráti viszonyt ápolni, sőt. Kell a távolságtartás.
7/39 anonim 

válasza:

Nekem is nehéz volt megszokni a tegeződést, mindenki ezt várta. Szerintem ezek az emberek nem szeretnek magukra felnőttként tekinteni, én néha még keverem. Nekem teljesen oké a magázódás, szerintem az a normális, de tudom, hogy pl az éneket tanító tanárt kinézik miatta a szülők és pár tanár, hogy furcsa, bár szerintem a tegeződés furcsa.
8/39 anonim válasza:
Ha fiatalabb nálam, akkor azonnal felajánlom, hogy ugye nem baj ha tegeződünk. Eddig nem kötött bele ebbe senki :) Ha meg idősebb egyébként, akkor meg elvárom, hogy felajánlja ő, azért nem a 19. században élünk. A kölcsönös tisztelet meg sosem ebben a marhaságban fog megnyilvánulni.
9/39 anonim 

válasza:

Én meg kölcsönös tegeződést várnék el, és kész. 🤷
10/39 anonim 

válasza:

Nem gondolnék semmit. Vannak tanárai a gyerekeimnek, akik engem is tanította. Volt közülük, akivel ballagás után tegeződni kezdtünk (ő ajánlotta fel és hatalmas megtiszteltetésnek éreztük), és van akit ha kérné sem tudnék tegezni, mert 8 évig Babi néni volt nekem. De a többi tanár közül is van, aki magázódik. Nem zavar, csak néha belekeveredem, hogy ki hogyan, de általában 2 mondat alatt helyére kerül a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!