Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülőként mit gondolnál a...

Szülőként mit gondolnál a gyereked tanáráról, ha az kölcsönös magázódást várna el tőletek?

Figyelt kérdés

Tehát szülői értekezleten, random az utcán, vagy úgy általában sehol nem tegeződik a szülőkkel, hanem kölcsönösen magázódik.

Egyébként pályakezdőről, tehát fiatalról van szó.

tegnapelőtt 07:31
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
94%
Miért tegeződne?
tegnapelőtt 07:40
 2/39 anonim ***** válasza:
95%
Semmit nem gondolnék, számomra ez a természetes.
tegnapelőtt 07:43
 3/39 anonim ***** válasza:
92%
Semmit
tegnapelőtt 07:50
 4/39 anonim ***** válasza:
95%
Nekem eddig a tegeződés volt a meglepő, nehezen szoktam hozzá, de bölcsitől ovin keresztül és most iskolában is mindenki tegeződik, így mostanra megszoktam, ezért bizony újra meglepődnék, ha valamelyik tanár ezt várná, de problémám nem lenne vele.
tegnapelőtt 08:05
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyre gyakoribb a tegeződés. Amikor a gyerek iskolába ment, 15 évvel ezelőtt, akkor én is magázni kezdtem a tanárokat, de megkértek, hogy ne már, mert minden szülővel tegeződnek, nehogy már engem kelljen külön fejben tartani.

Hát jó, tegezve is meg lehet adni a tiszteletet, meg magázva is el lehet küldeni bárkit a k.rva anyjába, szóval tényleg nem ezen múlik.

tegnapelőtt 08:09
 6/39 anonim ***** válasza:
96%
Én örülök neki, a gyerek felsős osztályfőnöke mindenkivel magázodik. Nem is örült neki a sok bratyizós szülő. Az a véleményem, a tanárral nem kell baráti viszonyt ápolni, sőt. Kell a távolságtartás.
tegnapelőtt 08:12
 7/39 anonim ***** válasza:
34%
Nekem is nehéz volt megszokni a tegeződést, mindenki ezt várta. Szerintem ezek az emberek nem szeretnek magukra felnőttként tekinteni, én néha még keverem. Nekem teljesen oké a magázódás, szerintem az a normális, de tudom, hogy pl az éneket tanító tanárt kinézik miatta a szülők és pár tanár, hogy furcsa, bár szerintem a tegeződés furcsa.
tegnapelőtt 08:12
 8/39 anonim válasza:
20%
Ha fiatalabb nálam, akkor azonnal felajánlom, hogy ugye nem baj ha tegeződünk. Eddig nem kötött bele ebbe senki :) Ha meg idősebb egyébként, akkor meg elvárom, hogy felajánlja ő, azért nem a 19. században élünk. A kölcsönös tisztelet meg sosem ebben a marhaságban fog megnyilvánulni.
tegnapelőtt 08:34
 9/39 anonim ***** válasza:
18%
Én meg kölcsönös tegeződést várnék el, és kész. 🤷
tegnapelőtt 08:39
 10/39 anonim ***** válasza:
99%
Nem gondolnék semmit. Vannak tanárai a gyerekeimnek, akik engem is tanította. Volt közülük, akivel ballagás után tegeződni kezdtünk (ő ajánlotta fel és hatalmas megtiszteltetésnek éreztük), és van akit ha kérné sem tudnék tegezni, mert 8 évig Babi néni volt nekem. De a többi tanár közül is van, aki magázódik. Nem zavar, csak néha belekeveredem, hogy ki hogyan, de általában 2 mondat alatt helyére kerül a dolog.
tegnapelőtt 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!