Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Iskolai karácsonyi húzás?

Iskolai karácsonyi húzás?

Figyelt kérdés
Nálatok fordult elő hasonló eset? 2500 Ft összeghatár. Tavaly a lányom egy szakadt nyakláncot kapott. Idén pedig 3 db dm-es termékmintát. Én próbálok normális ajándékot adni, bögre, gyertya, csoki. Normális rendes ajándéktasak. Az övé még be sem volt csomagolva. Egy másik osztálytársa is kukába való dolgokat kapott. Van ennek egyáltalán értelme? Ilyenkor a szülő egyáltalán tud erről, hogy mit ad gyereke? Őszintén szólva én is csalódtam nem csak a lányom. 8 osztályosok.
dec. 19. 15:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
17, ne haragudj, de pont az ilyen csomagra mondjuk, hogy szemétbe való. Kellene a francnak a kézzel készített gagyinyaklánc. Átlagos 4. osztályos nem aggat a nyakába üvegcsét.
dec. 19. 21:02
 22/32 anonim ***** válasza:
92%

Luxus nyaklánc, jót röhögtem :D

Én is utálom, nálunk most a melóhelyen is volt...hát én leszavaztam, de a többiek meg akarták. Nem ismerjük egymást annyira, hogy értelmes, jó ajándékot vegyünk pár ezer Ft-ból. A 25. kacatnak meg semmi értelme, úgyis a kukában végzi.

Ráadásul rémes élményként maradt meg általános iskola felsőben az egyik ilyen ajándékozás. Volt egy lány, aki kicsit ki volt közösítve, mert kövér volt, és szegények is voltak, főleg 1 lány volt rászállva, mi többiek csak szimplán nem barátkoztunk vele. Persze pont ez a bully lány húzta ki a nevét (vagy elcserélte direkt?), és egy rúd kolbászt és tusfürdőt vitt neki, annyira megalázó volt, persze a másik hozzávágta az egész osztály előtt. Ilyen gonoszak a gyerekek.

dec. 20. 06:14
 23/32 anonim ***** válasza:
34%

Az üvegcse kb 2 cmes, chanel parfüm van benne a lány kedvenc színében (ezüstös narancs kásagyönggyel) és színben passzoló csillagocska csillámmal, organza szalagon.

Rohadt szép, és az átlagos 9-10 éves lányok tele vannak hajcsatocskákkal, cuki bedugós bizsu fülbevalókkal, műanyag gyűrűvel, és ott csorgatják a nyáluk a miniso meg clairs boltokban giccses cuki bizsukat nézve. Én tudom, ki fogja kapni, ismerem a gyereket, a lányom barátnője és rohadtul nem kacat. Nem felnőtt emberéhez képest kell nézni, az a konkrét lány örülni fog neki, drágának látszik. Ismertek ti 9-10 éves lányokat??

A kézzel készült láncocska nem kacat és egyáltalán nem olyan snassz, mint egy bögre vagy neves toll és csak egy része az ajándéknak;) .Én ismerem a gyereket, a lányom barátnője, örülni fog neki, ők ilyenek. Nyilván én nem örülnék, de érdemes lenne kimászni az embereknek a saját fenekükből, kevés empátiával nem lehet belehelyezkedni más helyzetébe.

Majd megírom örült-e, az én gyerekem és a barátnői sem finomkodóak, egyik se olyan, hogy jó képet vág, hogy ne bántsa meg a másikat, délben hozom el, kíváncsi leszek.

dec. 20. 08:55
 24/32 anonim ***** válasza:
60%

[link]

Kíváncsi vagyok működik-e a link.

dec. 20. 08:57
 25/32 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, a te kézzel készített nyakláncod tetszeni fog a barátnőnek, de a kézzel készített cuccok 90%-a általában akkor is kuka!
dec. 20. 09:49
 26/32 anonim ***** válasza:
84%

Az én gyerekem szülinapjára az egyik fiú HORGOLT egy karkötőt, gyönyörű lett, hordja is a gyerekem strandolásnál, mert vízálló és megy a fürdőruhájához. A kis barátnője (osztályon kívül) fűzött neki gyöngyállatkát, más meg nemezelt neki, az is első osztályú..

Mi öntöttünk szappant az osztálynak adventi naptárba. Majd meg szólalnak a szappanok..Minden rohadt szép, más fizetne érte(fogjuk is árulni:)). csak figyelni kell, hogy szép legyen, a nyakláncot a gyerek készítette, csak segítettem a kapoccsal, ő rakott bele mindent, fűzte fel.

Aki igénytelen kézzel készített holmit ad, az másban is azt adna. Ismerni kell, akinek adjuk és figyelni, hogy szép legyen, nem nagy cucc. Esetleg meg lehet dobni annyival, hogyha szerez egy hajszálat a szerelmétől, és belerakja, szerelmes lesz belé a srác, vagy ha önt egy cseppet a gyerekre:) és máris extra. A 9-10 évesek szeretik az ilyesmit, a felnőttek látják csak giccses bizsunak(mert hát tényleg az). Már vudubabát is csináltak, nagyon élnek:)

dec. 20. 10:15
 27/32 anonim ***** válasza:
77%

Valahogy a parafa felszívta vagy átengedte a parfümöt és nagyon röhögtek, hogy büdös illatosító van a nyakában. A gyerekem szerint nagyon tetszett neki, amíg meg nem szagolta, onnantól csak nevettek:)) Legközelebb karácsonyi illóolaj kerül bele, tömény volt a parfüm.

Ő adta az egyik legklasszabb ajándékot, a lány odáig volt érte. A gyerekem pár használt kindertojásjátékot, kínai gyurmàt, karácsonyfadíszt és csokit kapott, és BFFes rajzokat fénymásolópapírba csomagolva, de olyan jól volt összeválogatva személyre szabva a sok kis mütyür, hogy halál boldog vele.

Azt a barátnőjét, aki félt attól, hogy ki húzza, hát az a lány húzta, akit nem akart.. A kiscsajszi ki sem bontotta csak belenézett, a gyerekem szerint szép ajándéktasakban volt, de nem derült ki, mi az, csak a csoki rész. Mindenki klassz dolgokat kapott és nagyon boldogok voltak vele. Mindenkinek az ajándéka egy része valamilyen csoki:)) az ofő lépte át legjobban az általa kért összeghatárt.

Nem tudom milyen rosszindulat kell ahhoz, hogy valaki ne élvezze ezt, a fiú-lány ajándékozások is jól sikerültek, de legjobban a kitalálósdit élvezték, jellemezni kellett azt, akit húztak.. az enyém is vicceset talált ki és róla is vicceset mondtak. Az egész szuper!

dec. 20. 13:26
 28/32 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagyok rosszindulatú, hogy én nem élvezem. Élvezném, ha én is gyerekkoromban meg a gyerekem is most olyan dolgokat kapott volna, aminek egyáltalán egy kicsit is örülni lehetne. Nálatok úgy látszik jók lettek a csomagok, nálunk nem ez volt sajnos!
dec. 20. 14:17
 29/32 anonim ***** válasza:
61%

"Ismertek ti 9-10 éves lányokat??"

Eléggé, lányom 9. Semmilyen ékszert, bizsut nem hord és a kis barátnői se.

dec. 20. 15:48
 30/32 anonim ***** válasza:
29%

28as, a büdös parfümön is tudtak röhögni, a kis kinderfigurák meg "megdugták" egymást, mindenki felkapott egyet és játszottak vele, ami meg szép volt, azt megcsodálták, a cukihoz vinnyogtak, a rondán/rosszon nevettek, a csokit meg befalták/körbekínálták, az egyik gyerek könyvet kapott a másik minecraftos kulcstartót, de kaptak plüsst, körömlakkot és logikai társast is. Csupa kis "béna kacat" 2500 alatt, de lehet neki örülni bármiért, jó a hangulat. Emlékszem én is jó hangulatban, hogy "deee roondaa, de az enyééém"..

Nemtudom, klassz az egész, a gyerekek boldogok minden szrtól. Az a kislány alapvetően nem, amelyik a roma kislánytól kapott ajándékot, de mások azért jót röhögtek rajta, hogy tényleg az húzta, akitől nem akart semmit kapni és ő alapvetően ilyen utálkozós típus. A többség élvezi az ilyesmit gyerekként.

dec. 20. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!