Egy gyerek hány éves korától jön haza egyedül az iskolából?
Nem értem home office munkáról miért nem tud a gyereke után menni? Reggel él kilenctől délután ötig dolgozik.
De miért nem megy el hamarabb az irodai home office munkáról a gyerekért?
Tavaly 12 óráig volt a gyerek mert nem volt afterschool és Megoldotta. Mindennap Taxival ment érte.
te amúgy érted amit leírsz? de komolyan?
Felsős kor az lehet tizedikes lesz? Mivan? A felső 5.-től 8.osztályig tart.
Azt írod anyukád 72 éves. Rég nyugdíjas. Hogy hiányzott a munkahelyéről?
Taxival hordta haza, de gyalog 10 percre lakik a sulitól. Busszal 40 perc. Mivan?
Írod, hogy veszélyes az út. Hogy nem lehet bírni a gyerekkel felnőtt felügyelete mellett sem. De járjon haza egyedül, mert téged zavar....
Ha ennyire sajnálod anyádat, miért nem ajánlod fel, hogy néha néha segítesz?
2. De az a kölyök miért nem akarja fogni anyu kezét? Anyu nekem mondja hogy alig bír vele. Tegnap egy másik anyuka rászólt. Mikor az anyja a gyereknek brsviszi az iskolába és leszállnak a buszról hogy átmennek az iskolához ott van a veszéjes kanyar. Visszafelé Nem Kell Átmenni. Tudok mert én is oda jártam iskolába.
Ha ennyire önálló a gyerek hogy anyu kezét nem akarja fogni meg a buszon se akkor miért nem engedi az anyja hijy menjen egyedül 7 évesen? Ha látja hogy önálló akkor miért nem hagyja?
Kérdező, olvasod is a válaszokat vagy csak fújod a magadét, mint egy félnótás?
A gyerek legalább 10-12 éves koráig nem fog egyedül hazamenni a suliból. Viszont az iskolások már nem fogják a felnőttek kezét, még a 7 évesek sem, mert az már "ciki" nekik. Ettől még nem önálló a gyerek, kell mellé a felnőtt, aki figyel rá.
Azt mi mégis honnan tudjuk, hogy miért nem az anyja megy a gyerekért? Gondolom olyan a munkája, hogy nem hagyhatja ott 4 órakor, csak később, a gyereket meg esetleg előbb el kell hozni.
Az utolsó kérdésem hozzád szól: téged ez miért zavar? Ha anyukád úgy érzi majd, hogy ő már idős ehhez, és nem akar menni minden nap a gyerekért, akkor majd szól, hogy a gyerek anyja keressen más megoldást, mert a továbbiakban nem vállalja. De igazából neked az egészhez mi közöd van?
nem akarja a kezét fogni... komolyan ezen vagy fenn akadva? Én se akartam fogni anyám kezét hazafele a suliból, mert ciki.... De ez nem jelentette azt, hogy képes lettem volna egyedül hazamenni.
Mondok jobbat. A 3 éves lányom se akarja fogni a kezem. Mégse engedem haza egyedül az oviból. Hanem kézfogás nélkül hazasétálok vele.
Attól, hogy valaki home office-ban dolgozik, attól még van munkaideje.
Én sem állhatok fel 3kor, mert nekem ügyes bajos dolgom van. Ha a munkaidő 4ig tart, 4ig ott ülök a gép elött.
Azt írod anyukád 72 éves. Akkor te ebből kiindulva 40körül már tuti vagy. Sacperkábé.
Ez az írás, amit itt leművelsz, ez kb úgy 10 éves korig elmegy. Egy felnőtt ember nem vergődik így itt.......
Tudod mi az hogy Home office?
Ez nem azt jelenti H otthon vakarja!
Tudod ha a főnök ràcsörög 16:25kor hogy emailezze àt a doksit, akkor azt àt KELL hogy küldje. A buszon ülve pedig ezt nem tudja megtenni.
Ha Te dolgoznàl és nem tudnàl a "kölyködért" menni, elvàrnàd Z elsősödtől h ebben a helyzetben (sötétben, ködben) egyedül jöjjön haza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!