Hány éves korától engeditek/engednétek egyedül hazamenni a gyereketeket az iskolából?
Ötödikes a fiam. Reggel tanév eleje óta egyedül jár, de haza még nem. Egyrészt egy elég necces kereszteződésen kell átmenni a hazafelé jővő villamoshoz ( és ő elég szétszórt tud lenni), másrészt félek, hogy kiszöknének a kutyák mikor bejön.
De most már lassan talán haza is jöhet egyedül, még rá kell vennem magam.
Majd meglàtom pontosan hol tart 10 évesen, de úgy gobdolom, higy akkor belefér.
Igaz 1 km-en túl van gyalog 12 p babakocsival ( azzal mertem csak), de nagyon egyszerű hazajutni, nem is egyedül jár majd, hanem többen.
Falun lakunk.
Meglátjuk.
Én magam egyedül mentem màr oviba is iskolába pedig elsőtől. Ugyanezek a feltételekkel.
4
Lanyom 9 eves de nem engedem egyedul.
Foleg mostanaban nem...
At kell menni síneken,es eleg surun jar a vonat.aztan at a hidon(faluban lakunk,van egy folyo aminek a tuloldalan van a hazunk)
Raadasul nemreg figyelmeztettek,hogy mindenki legyen ovatos,mert gyanus auto olalkodik nalunk,foleg az iskola korul.
Inkabb viszem hozom,minthogy valami baj legyen.
Ja az iskolabol haza sem engedik felugyelet nelkul.
Szerencsére nem kérdés, mert nálunk az alsósokat nem engedik el egyedül az iskolából.
Debrecen.
Majd ha felsős lesz, akkor mehet.
7-8
Szülői engedéllyel engedik őket haza.
Ez mindenhol így van hivatalosan.
Alapjáraton csak úgy alsós gyereket nem engednek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!