Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg be fog zárni a Zalaege...

Tényleg be fog zárni a Zalaegerszegi Waldorf Iskola (Tűzmadár Waldorf Iskola)?

Figyelt kérdés
Egy kommentben olvastam, hogy elég ingatag gazdasági lábakon áll az intézmény és kérdéses, hogy jövőre is kinyit-e. Nyilván nem iratom be a gyerekemet, ha ez igaz...

nov. 4. 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
akkor olvasd újra azt a kommentet, mert nem ez lett leírva.
nov. 4. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Van waldorf Zegen?
nov. 4. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
Azt nem lehet kijelenteni, mert nincs ilyen hír sehol. Tény, hogy rengeteg család ment el az utóbbi években és most attól várják, hogy nem mennek csődbe, hogy hátha Zalaegerszegen több embert be tudnak szívni. Gazdaságilag nem tudom mennyire átlátható egy ilyen intézmény... gondolom állambácsitól is kapnak rendesen azért.
nov. 4. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Ez új nekem is.

Tényleg van?

nov. 4. 17:55
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

3, annyira nem mennek csődbe,hogy jelenleg is új épület készül.

De egyszerűbb itt hülyeséget beszélni, mint utánanézni (és nem, semmi közöm nincs hozzájuk)

nov. 4. 17:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5, azt bérlik nem? Mondjuk mindegy, ha van pénz bérelni az jó hír a kérdezőnek, ha oda akarja iratni a gyereket. Most a fűtés vágja gallyra a kisebb alteriskolákat, mert rettenet magasak lettek a költségek...
nov. 4. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
5, úgy tudom, hogy azt még nem tudják, hogy hosszútávon fenn tudják-e tartani azt az épületet, tényleg a következő évi gyerekszámban bíznak, mert nagyon megszaladt a költségvetésük a felújítással, kb felélték a tartalékaikat és még azt sem tudják hogy mennyi lesz a fűtésszámla, ezért a nagy bizonytalanság. Ezt egy ottani szülő mesélte a játszón múltkor mikor kérdeztem hogy mi van a sulival.
nov. 4. 18:32
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
6-7, aha, és ezért kellett most hamar ide regisztrálni, hogy lehúzhasd őket...
nov. 4. 18:38
 9/12 anonim ***** válasza:
8, most regisztráltam és ezt dobta fel többek között (7), de másra is válaszolok :D a régi regisztrációmra nem emlékszem, mert nem is tudtam hogy ez az oldal még ilyen aktív csak elkapott a nosztalgia
nov. 4. 18:45
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
8, nyugi most sokan regisztráltak vagy újraregisztráltunk, mert cringe-divat lett egy nagylétszámos belső csoportban, lehet leszünk többen is :D
nov. 4. 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!