Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülőként nem félsz, hogy...

Szülőként nem félsz, hogy ezzel is csak a gyereked kerül hátrányba/veszélybe?

Figyelt kérdés

[link]

Hiszen e miatt, sok őr felmond/kirúgják, mint ahogy sok nevelőszülő is tette. Miközben több őrre lenne szükség sajnos.

#biztonság #iskola #MILF #vagyonőr #iskolaőr #megbízhatósági vizsgálat
okt. 11. 12:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Az utcánkban van egy iskola, az őr egy pohos cigány pali, kint szokott cigizni a gyerekekkel, állandóan balhé van, de ő maximum annyit csinál, hogy rájuk ordít.

Ahova a gyerek jár, ott meg egy kb 150 centi magas, 40 kilós, szőke hölgy az őr. A másodikosok is lenyomnák, nemhogy a Rikardók. Ott is vannak felsőben balhék, nem küldik oda az őrt, mert féltik, ugyanúgy az igazgatóhelyettes férfi vág rendet, mint előtte.

okt. 11. 14:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Mégis miért kerülne hátrányba/veszélybe, mikor legalább az iskolaőr nem fog így vele genyóskodni?
okt. 11. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom nem találkoztam iskolával ahol van őr.🤔
okt. 11. 14:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
1# vagyok: nem azt mondtam, hogy nem kell, de ahova én jártam ott annyi volt a dolga, hogy tanítás alatt engedély nélkül a diák netudjon kimenni az épületből. Még most is csak erre tartanak őrt abban az iskolában. Fogalmam sincs milyen óvoda volt az, de fegyveres őrséget túlzásnak tartom. Ők gyerekek nem rabok. Egy óvodába ne legyen fegyver. Semmi szükség rá. Túlreagálod
okt. 11. 15:01
 15/19 A kérdező kommentje:
14.-re. 1. vagyok. Nemzetközi óvoda az egyik, a másik ZS, mint írtam. Nagyon pénzes, és diplomata szülők gyerekeinek. (Olyan kocsikkal jártak, hogy én ott láttam első ízben AMG G mercit idehaza.)
okt. 11. 15:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kell az őr. De normális őr. Ne valami kibukott rikárdó!
okt. 11. 17:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de aki emiatt felmond, azt takarodjon is a gyerekek közeléből!

Normális embernek a szemöldöke se rándul, ha ilyen vizsgálatot akarnak lefolytatni nála, mert nincs vaj a füle mögött.

Nálunk egyébként nincs őr, egy 60-as női portás van és semmilyen atrocitás nem fordul elő, pedig lakótelepi állami általános iskola közel a belvároshoz.

okt. 12. 06:19
 18/19 A kérdező kommentje:

17. Itt a Gyakorin olvastam több kommentelőtől, mikor volt az iskolai telefontiltás, hogy ha nekik megtiltaná a főnök, hogy bevigyék a telefonjukat a melóhelyre, ők felmondanának.

Azt is itt olvastam, hogy nagyon sokan nem mennének olyan helyre/kilépnének onnan, ahol a főnök megkérné őket, hogy nyissák meg a privát Fosbúk oldalukat, vagy telefonjukat.

Sőt, tapasztalatból mondom, hogy sokan még amikor megérkeznek hozzánk a telephelyre, akkor is balhéznak, amiért az őreink belenéznek a táskájukba és a kocsijukba. Pedig tudják, hogy ez olyan hely, és ezek diplomás, gyakran Dr. emberek!

ŐSZINTÉN!

TE, MOST, odaadnád a magán telefonod/magán laptopod a HR-nek? Vagy válaszolnál a szexuális kérdésekre?

És mit tennél, ha megtudnád, hogy a melóhelyed őrei, kérdezősködnek rólad a szomszédaidtól?

És ha becsöngetne a HR főnök és 2 őr a cégedtől, hogy átnézzék a lakásod?

(Most ne írj olyat, hogy "De nincsen főnyököm, te proli melós!")

okt. 12. 12:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Őszintén, te nem vagy tisztában a megbízhatósági vizsgálat menetével és céljával.

A felsoroltak egyike se várható annak keretében.

okt. 12. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!