Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Másnál is ez a helyzet?

Másnál is ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Kamasz lányom már most szorong az iskola miatt. Nem tudom, hogy mi lehet a baj, de nagyon szorong/fél.

Másnál is ez törrénik? Nagyon aggódok érte.

Most lesz 8-os.

aug. 7. 14:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem történik ilyen nálunk. Viszont jó lenne tudni nálatok miért?! Egyáltalán nem normális, sőt nagy baj. Egy kamasz lelke nagyon sérülékeny, életreszóló sebeket szerezhet ha nem segít neki senki. Ha hozzátok nem áll olyan közel, hogy tudjátok miért,akkor beszéljen szakemberrel,nehogy nagy baj történjen.
aug. 7. 14:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sosem volt ilyen problémánk.

Beszélgess vele, nincsenek túl nagy elvárásaitok az irányába, és esetleg a megfelelési kényszer miatt szorong?

aug. 7. 14:40
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem honném, hogy megfelelési kényszer. Szeretjük és sosem szidtuk le egy-egy rosszabb jegy miatt. Kiválló tanuló egyesül a sport nem megy annyira neki. De abból is 4-es jegyre volt év végén lezárva.

A továbbtanulás az ami miatt szerintem ideges.

aug. 7. 14:47
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem, sosem volt ilyen, még a felvételi véghajrában sem. Beszélgess vele, hogy nem a világvége, ha nem úgy sikerül a felvételi, mint tervezte. Legyen már most B terv, akkor majd megnyugszik.
aug. 7. 15:08
 5/16 anonim ***** válasza:
8%
Ja igen, tipp, mivel ilyen jó a bizije, keressetek olyan sulikat, ahová csak a vitt jegyekkel felveszik, ha elrontaná az írásbelit, és akkor aztán tényleg nem lesz min szorongani :))))
aug. 7. 15:09
 6/16 A kérdező kommentje:

#4-es

De nem csak a felvételitől fél szerintem hanem magától attól, hogy új lesz minden

aug. 7. 15:09
 7/16 anonim ***** válasza:
Beszélgessetek róla sokat, hadd oldódjon.
aug. 7. 15:23
 8/16 anonim ***** válasza:

Viszi magával a csorda szellem.

8.ban már sok a követelmény és tétje van.

Mindenki izgul, tervezik a jövőt, aki rosszabbul tanul, ő még nehezebb helyzetben van.

Biztos beszélgetnek erről a szünetben is, és egymást húzzák ezzel (persze nem szándékosan).

Nekem már attól vizsgadrukkom van, ha más meséli milyen nehéz vizsgára készül.

aug. 7. 15:24
 9/16 A kérdező kommentje:
Noncsenek nagyon barátai kicsit összevestek. Na mindegy. Interneten barátkozik, de ők fiatalabbak nála. Szerintem csak fél attól, hogy el kell menni
aug. 7. 15:39
 10/16 anonim ***** válasza:

Noncsenek nagyon barátai kicsit összevestek

Akkor itt a baj.

Nem tudja mire számítson, nem akar egyedül ülni a padban ballagásig.

aug. 7. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!