Nem akar enni az óvodában, van ilyen helyzet másnál is?
majd beleszokik
ne erőltesd
max kérdezz rá h finom volt e az ebéd
ha nem hát nem, beletömni nem fogod tudni
reggel adj neki bőséges reggelit és ha hazaértek akkor is
Köszönöm a választ.Valószinű azt gondolja ha nem eszik elöbb jöhet haza.Próbáltam neki másik poharat az oviban,
de abból sem ivott.Reggel 2 dl tejet v. kakaót iszik mielőtt indulunk.
Meddig van ott? Egész nap, vagy fél nap?
Ha fél nap, akkor lehet, hogy nem kellene erőltetni. Ha 4-5 órán keresztül nem eszik, nem lesz baja. Majd eszik otthon ebédet.
Ha egész nap ott van, én megbeszélném az óvónénikkel, hogy közös étkezéseknél ne erőltessék, de ha megéhezik és keresi a kaját, akkor adják oda neki az otthonról hozott kiflit, rántott húst stb. Mivel SNI-s, gondolom olyan oviba is jár, ennyit igazán elnézhetnek neki az óvónők.
Jártok valamilyen fejlesztésre? Gyógypedagógushoz, pszichológushoz? Talán neki vannak tippjei, hogy hogyan lehet segíteni neki ebben.
Attól nem lesz baja, nyugi. Nálunk is volt olyan kislány a fél napos oviban, aki alig evett valamit, soha nem volt semmi gond vele. Ha otthon tud reggelizni, nem fog elájulni, vagy ilyesmi.
Persze ettől függetlenül meg kellene kérdezni a gyógypedagógust, hogy mivel lehetne rávenni az evésre, de én semmiképp sem erőltetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!