Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsőben farmert vagy melegítőn...

Elsőben farmert vagy melegítőnacit adtok a gyerkőcre?

Figyelt kérdés
Szeptemberben fogja kezdeni a sulit, oviban ugye melegítőnaciban vannak, elég gyorsan nő, 128-asból be kellett táraznom. ti mit adtatok suliban rá? Gondolom azért ott is jobb ha kényelmesen van egész nap!
2024. febr. 17. 20:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
29%
Melegítő, másnéven szabadidő nadrág. Soha nem engedném abban utcára. De szerencsére eszébe sem jut. Bunkó, tiszteletlen dolog iskolába abba járni. Farmeren kívül ezer féle utcai viselet van.
2024. febr. 19. 00:49
 22/33 anonim ***** válasza:
41%
Farmert nem tudja kigombolni aztán majd emiatt bepisil a wc-n és egy életre leli sérült lesz, de te tudod...
2024. febr. 19. 06:03
 23/33 anonim ***** válasza:
57%

21, a farmer meg eredetileg munkás nadrág. Ezerszer jobb, nem? :)

Járjanak inkább öltönyben, igaz? Nehogy jól érezzék már magukat és tudjanak szabadon játszani az udvaron, ahol hinta, csúszda, focipálya...stb. van.

2024. febr. 19. 06:56
 24/33 anonim ***** válasza:
40%
23, ja aztán meg majd délben mehet is a szülő be a gyerekért, mert bepisilt, mert nem tudta kigombolni a farmerját. Ők KICSIK még!!!
2024. febr. 19. 08:13
 25/33 anonim ***** válasza:
80%

24, ne viccelj már! Bár nekem nem jelent problémát, hogy melegítőt adjak a gyerekre, de nem azért, mert farmerral ne boldogulna. 1, jogger farmeron nincs gomb; 2, iskolaérettség, hogy képes legyen gombolkozni. Amelyik gyereknek elsőre ez nem megy, az nem való iskolába.

Tudod ki nem tudott elsős korára megbírkózni a gombokkal? Az Egymibe járó halmozottan sérült gyerekem. De még ő is megtanulta másodikra. Akkor nehogy már egy ép gyerek ne tudja!

Normális fejlődési menetű 4 évesem is tudja.

2024. febr. 19. 20:47
 26/33 anonim ***** válasza:
62%
25, volt itt egy felhaszbáló, Büdi Lili, például ő nem tudta, mégis rendes iskolába került és értékes felnőtt lett.
2024. febr. 19. 21:17
 27/33 A kérdező kommentje:
Hat ezen meglepődtem, nekem anno gimiben is voltak osztálytársaim akik melegítőben voltak, mindig kijártak focizni szünetben! Azt hiszem beruházok par normálisabb nacira de hagyok pár melegítőt is!
2024. febr. 20. 12:05
 28/33 anonim ***** válasza:
58%

Akik soha nem adnak rá melegítőt utcára: 17 éves az unokanővere a lányaimnak, és bulizni melegítőben járnak! Fiúk, lányok egyaránt! Ez a divat! Mi a 40+-osok ledöbbentünk ezen, de ez van!

Az enyémek alsóban jó időben leggingsben mentek, télen rá a melegítő, amit a suliban levettek. A nagyobbik hetedikes, soha nem vett fel farmert, utálta, a kicsi másodikos, csak vasárnap hajlandó felvenni misére a farmert. És nem a gombos, zipzáras fajtát! A sztreccses, gumist is utálják. Soha nem kényszeríteném őket. Akit oviban anno farmerben láttam, sajnáltam szegényt, a szabad mozgása eléggé korlátozva volt az udvaron, játszótéren szegénynek.

2024. febr. 29. 11:02
 29/33 anonim ***** válasza:
34%
Hát jó pár fiatalt ismerek. Kultúráltak nem járnak szabadidőben bulizni.
2024. febr. 29. 12:30
 30/33 A kérdező kommentje:
Mondjuk bulizni én sem mennék abban:)
2024. márc. 3. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!