Elsőben farmert vagy melegítőnacit adtok a gyerkőcre?

21, a farmer meg eredetileg munkás nadrág. Ezerszer jobb, nem? :)
Járjanak inkább öltönyben, igaz? Nehogy jól érezzék már magukat és tudjanak szabadon játszani az udvaron, ahol hinta, csúszda, focipálya...stb. van.

24, ne viccelj már! Bár nekem nem jelent problémát, hogy melegítőt adjak a gyerekre, de nem azért, mert farmerral ne boldogulna. 1, jogger farmeron nincs gomb; 2, iskolaérettség, hogy képes legyen gombolkozni. Amelyik gyereknek elsőre ez nem megy, az nem való iskolába.
Tudod ki nem tudott elsős korára megbírkózni a gombokkal? Az Egymibe járó halmozottan sérült gyerekem. De még ő is megtanulta másodikra. Akkor nehogy már egy ép gyerek ne tudja!
Normális fejlődési menetű 4 évesem is tudja.

Akik soha nem adnak rá melegítőt utcára: 17 éves az unokanővere a lányaimnak, és bulizni melegítőben járnak! Fiúk, lányok egyaránt! Ez a divat! Mi a 40+-osok ledöbbentünk ezen, de ez van!
Az enyémek alsóban jó időben leggingsben mentek, télen rá a melegítő, amit a suliban levettek. A nagyobbik hetedikes, soha nem vett fel farmert, utálta, a kicsi másodikos, csak vasárnap hajlandó felvenni misére a farmert. És nem a gombos, zipzáras fajtát! A sztreccses, gumist is utálják. Soha nem kényszeríteném őket. Akit oviban anno farmerben láttam, sajnáltam szegényt, a szabad mozgása eléggé korlátozva volt az udvaron, játszótéren szegénynek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!