Elsőben farmert vagy melegítőnacit adtok a gyerkőcre?
A nagyobb lányom 9 évesen volt hajlandó először farmerben menni a suliba de az volt az első és utolsó alkalom. Az esetek 90%-bán leggingbe megy, a többi alkalommal melegítőben.
A kicsi 3 éves, többször próbáltam ráadni, 2 perc után levette pedig mindig jó minőségű, puha anyagból készült farmert vettem.
12, akkor most sorold a fiúknak szóló lehetőségeket! ;)
Mert ami a lányoknak a leggings, az a fiúknál a melegítő.
Én simán adtam melegítőt a gyerekre, sőt, most, hogy hatodikos, egyszer-kétszer egy héten abban megy.
Pláne, hogy 134-esig tök jó melegítő gatyákat lehetett kapni a Pepcóban is, én mindig onnan vettem neki párat, ha tönkre ment, nem sajnáltam. Senkit nem érdekelt kb., hogy miben van a gyerek, de most sem érdekel senkit.
Fiúkra gondolok itt, lány természetesen nem vett volna fele melegítőt.A mi osztályunkra hál"Istennek nem jellemző ez az öltözködés mánia, meg kin milyen cipő, ruha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!