Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsőben farmert vagy melegítőn...

Elsőben farmert vagy melegítőnacit adtok a gyerkőcre?

Figyelt kérdés
Szeptemberben fogja kezdeni a sulit, oviban ugye melegítőnaciban vannak, elég gyorsan nő, 128-asból be kellett táraznom. ti mit adtatok suliban rá? Gondolom azért ott is jobb ha kényelmesen van egész nap!
febr. 17. 20:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
37%
Soha nem ment melegítőben. Oviba a benti nadrágja az volt, de utcára, suliba soha.
febr. 17. 23:44
 12/33 anonim ***** válasza:
63%
Az én lányom sem járt melegítőben iskolába. De a farmeren kívül is van még rengeteg opció. Lányoknak leggings, rugalmas farmerszerű nadrág, harisnya+szoknya.
febr. 18. 03:44
 13/33 anonim ***** válasza:
50%

A nagyobb lányom 9 évesen volt hajlandó először farmerben menni a suliba de az volt az első és utolsó alkalom. Az esetek 90%-bán leggingbe megy, a többi alkalommal melegítőben.

A kicsi 3 éves, többször próbáltam ráadni, 2 perc után levette pedig mindig jó minőségű, puha anyagból készült farmert vettem.

febr. 18. 06:36
 14/33 anonim ***** válasza:
67%

12, akkor most sorold a fiúknak szóló lehetőségeket! ;)

Mert ami a lányoknak a leggings, az a fiúknál a melegítő.

febr. 18. 08:08
 15/33 anonim ***** válasza:
32%
Egyszerűen megmondtam neki (fiú), hogy iskolába farmerban járunk. (Oké, vagy ilyen más anyagú nadrágban.) Puha, jó anyagúakat vettem, nem panaszkodott rá. Úgy voltam vele, hogy szokja meg, hogy nem mindig melegítőt visel.
febr. 18. 10:28
 16/33 anonim ***** válasza:
20%
Iskolában farmert adok rá a kezdetektől.
febr. 18. 20:03
 17/33 anonim ***** válasza:
72%
14-es, a farmeren kívűl is lehet nadrágokat venni fiúknak is. Fiúgyerekes barátnőimmel is szoktam vásárolni, és nem csak farmert vagy melegítőt szoktak venni, hanem szövet vagy cargo nadrágot.
febr. 18. 20:17
 18/33 Andi80018 ***** válasza:
56%

Én simán adtam melegítőt a gyerekre, sőt, most, hogy hatodikos, egyszer-kétszer egy héten abban megy.

Pláne, hogy 134-esig tök jó melegítő gatyákat lehetett kapni a Pepcóban is, én mindig onnan vettem neki párat, ha tönkre ment, nem sajnáltam. Senkit nem érdekelt kb., hogy miben van a gyerek, de most sem érdekel senkit.

Fiúkra gondolok itt, lány természetesen nem vett volna fele melegítőt.A mi osztályunkra hál"Istennek nem jellemző ez az öltözködés mánia, meg kin milyen cipő, ruha van.

febr. 18. 20:51
 19/33 anonim ***** válasza:
81%
18 Miért ne venne fel egy lány melegítőt? Simán felveszi az aki szereti. Lányom utálja a leggings-t, mert rátapad, a farmer meg nem kényelmes neki, a többi feszesebb nadrág sem.
febr. 18. 21:53
 20/33 Andi80018 ***** válasza:
73%
Hát, akkor ennyi. A lányok is járnak melegítőben. Mért ne járhatnának? :-)
febr. 18. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!