Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A gyerekem osztályfőnöke nem...

A gyerekem osztályfőnöke nem megfelelően végzi a dolgát?

Figyelt kérdés

A minap került be 2 jegy a krétába. Egy jeggyel rosszabb mint a többi. Utána néztem, hogy témazáró írásbeli dolgozat mind a kettő, így dupla jegynek is számít.

A lányom harmadikos. Az osztályfőnök tanítja ezt a két tantárgyat is. Egyik tantárgyból se volt írásos nyoma annak, hogy témazáró dolgozatot fognak írni. Ha tudok róla, természetesen felkészülünk rendesen mind a kettőre. Ha jól tudom jogszabály is van erre, hogy a tanár egy héttel előtte köteles bejelenteni a témazáró dolgozatot és előtte összefoglaló gyakorlást is végeznek. Füzetben, könyvben ennek semmi nyoma nem volt.

Az meg nem életbiztosítás, hogy a 8 éves gyerekeknek szóban elmondja, mert 5 perc múlva elfelejtik.

Beszélhetek vele emiatt, hogy a jövőben erre figyeljen már oda?

jan. 17. 06:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy kell velük tanulni. Persze ha nem érti és segítség kell az más. Ott vagyok, csinálom a dolgom de ha kell segítek!
jan. 17. 09:29
 32/66 A kérdező kommentje:
Másnak se sikerült,mert az egész osztály nem tudott róla. Se a gyerekek, se a szülők.
jan. 17. 09:30
 33/66 anonim ***** válasza:
93%
Ahelyett, hogy itt irkálsz már bemehettél volna kiverni a balhét az iskolába.🤪
jan. 17. 09:33
 34/66 anonim ***** válasza:
93%
Más osztály, más szülők gyerekeiről beszélek. Nekem az sokat nem mond,hogy nálatok a gyerekek nem tudták,mert nem ismerem őket. :D Kérdező, egészséges 8 éves? Tanítsd meg,hogy írja fel ha kérik,ha nem. Lassan már amúgy se fogják a szájába rágni ezt. Mi ebben bonyolult? Vagy menj be, verd ki a hisztit,az ilyen szülőket mindenhol utálják. De nem kell verni a melled miért nincs elég pedagógus,az ilyenek miatt,mint te is vagy. De max tanítod majd otthon. Menni fog az.
jan. 17. 09:36
 35/66 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy még ha egyest kapott volna...de négyes???? Hányan vannak egy osztályba? Gondolom akkor minden anya ott áll már sorakozva a tanárnál. :D Lehet neked már nem is kell bemenni.
jan. 17. 09:38
 36/66 A kérdező kommentje:
Félre értett mindenki. Én egyáltalán nem akarok balhézni. Szerintem el lehet normálisan is mondani a tanárnak, hogy legalább a táblára írja fel, hogy mikor miből lesz a dolgozat. Mert minden hülyeséget napi szinten megoszt a Messenger csoportba. De a lényeget nem.
jan. 17. 09:38
 37/66 anonim ***** válasza:
82%
Akkor mi a kérdés? Csináld,menj be, beszélj vele. Legalább képbe lesz,hogy a gyerekednél ezt nyomatékosan kell ennyire.
jan. 17. 09:41
 38/66 anonim ***** válasza:
94%
A fiam is harmadikos, pont a héten írtak magyarból témazárót, a matekot meg ma írják. Mi tudtunk róla, de őszintén, eszem ágában se volt leültetni tanulni, mert az összes többi dolgozata is mindig 96-98-100%-os, akkor a témazáróra se kell külön felkészülnie, abban sincs semmi olyan, amit ne tanultak volna... szóval most ezek szerint a 8 éves gyereked kapott két 4-est az eddigi feltételezem kb. 20 darab 5-öse mellé, és ezen vagy kibukva?
jan. 17. 09:42
 39/66 anonim ***** válasza:
93%
39# A kollégám harmadikos gyereke a covid alatt egyedül tanult otthon,leellenőrizték,de szépen önálló volt már. Mondjuk ehhez kell egy önálló anya is a képbe.
jan. 17. 09:45
 40/66 anonim ***** válasza:
94%
Mióta ez a kréta a van a szülők mindenről is tudni akarnak még kb azt is, hogy mikor ment wc-re a gyerek. Régen se adták a szülők tudtára, hanem nekünk mondták el. Volt, hogy én se írtam fel, de nem is szóltam otthon, mert nem akartam akkor pont tanulni. Nem egyből azt feltételezném, hogy a tanár hibázott, hanem a gyereket is elővenném. Volt egy osztálytársam akinek csak 5-ös jegyei voltak, egyszer gondolt egyet, dogánál ráírta a nevét és beadta az üres lapot. Elege lett a nyomásból amit a tanár anyukája gyakorólt rá. Kb te is ezt csinálod. Gondold csak végig,hogy milyen megfelelési kényszert pakolsz rá, ráadásúl, ha elkezdesz magyarázni a tanárnak milyen kellemetlen lesz a gyereknek. Egy 4-es nem a világ vége. Úgy látszik nagyon rávagy pörögve a dologra. Nem bizonyitható, hogy a tanár nem szólt vagy a gyerek otthon. Ha a tanár márpedig szólt, elég kellemetlen lesz az is a gyereknek, ha előveszi ezért.
jan. 17. 10:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!