Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A középiskolai felvételin...

A középiskolai felvételin számít plusz pontot ha van a gyermeknek nyelvvizsgája?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, hogy tudjam érdemes e rágyúrni.

Nem angol/német, hanem egy ritkább nyelv lenne, mivel az egyik szülő nem magyar.

Nem idén felvételizik.

2024. jan. 16. 22:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-es, dehogynem általános egy erős gimiben, az összes osztálytársa totál ki van bukva, elege van, krva sok a tananyag, hajtás, legyen meg 16 évesen az első nyelvvizsga, 17 évesen előrehozott érettségi, stb.

A középsulik 99%-ban ez megy, pontosan, és a legtöbb diák képtelen kezelni, mert olyan rhadtul sok a követelmény.

Én csak egy szros szakközépbe jártam, de 8 óra az alap volt minden nap, és igen, mi is rhadtul ki voltunk már borulva.

Szóval hiába íratjuk át máshová, nem változik a helyzet, mert olyan versenyhelyzetbe kényszerítik őket, amit egy egyetemet nem tapasztalni.

2024. jan. 19. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, látom, miket kérnek tőle, és kegyetlen. Nem csoda, hogy elege van már, minden nap dolgozat, tz, felelés, úgy, hogy 8-16-ig suliban van, és utána kell nekiállnia tanulni.

Azért sír minden nap, mert ennyi a követelmény, ami egy 16-17 éves diáknak rengeteg, plusz verseny, kötelező kisérettségi dupla jegyre, stb. Semmi szabadidejük - de ismétlen, én szakközépbe jártam, és ott is ez ment.

2024. jan. 19. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:

"17 évesen előrehozott érettségi"

Ja, ha ilyenekkel stresszeli magát szabadon választott módon...

2024. jan. 19. 21:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!