Alsósok szülei? Nálatok alsóban iskolidőben volt ottalvós erdei iskola, vagy csak sima osztálykirándulás volt?
Figyelt kérdés
dec. 23. 06:01
1/10 anonim válasza:
3. osztályos a gyerekem. Még idén se lesz ottalvós osztálykirándulás, csak egynapos.
2/10 anonim válasza:
5-es a gyerekem, eddig még nem volt ottalvós kirándulás.
4/10 anonim válasza:
Nálunk az a szokás, hogy minden 4.-es osztály elmegy erdei iskolába tavasszal, ez az első ottalvós kirándulása a többségnek.
5/10 anonim válasza:
Nálunk azt mondták, hogy 3. osztályban benne van a tantervben az egyhetes erdei iskola. Nem tudom, nem néztem meg a tantervet. Viszont minden osztály ment nálunk. Mi nem, mert pont akkor volt covid.
6/10 anonim válasza:
Sima osztálykirándulás
(vagyis, mindig együtt megy 1-4ig)
7/10 anonim válasza:
Volt, erdei iskola, de mi nem engedtük el rá. Az osztálykirándulás nem volt ottalvós, arra mehetett.
8/10 anonim válasza:
Másodikban már 3 napot voltak a Balatonon. Harmadikban ugyanígy. A másik gyerekünk csak negyedikben ment egy éjszakás kirándulásra. Erdei tábor nem volt egyiknek sem.
9/10 anonim válasza:
4.-ben (tavaly) voltak 2 éjszakás erdei iskolában. Nagyon jól érezte magát, kár lett volna kihagynia :). Mondjuk fiam aludt sokszor mamáéknál-tesóméknál előtte, de igazából "család" nélkül akkor volt először.
10/10 anonim válasza:
meg nem szülő de felsős vagyok. Nekünk alsóban minden év végén volt 5 napos erdei suli a közeli erdő táborában, ezen kívül mentünk, ha jól emlékszem évi 2x 1 napos osztálykirándulásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!