Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ki hogyan oldja meg a gyerekfe...

Ki hogyan oldja meg a gyerekfelügyeletet az iskolai szünetek alatt, ha nincs nagyszülő?

Figyelt kérdés

Két ovis gyerekem van, pár év és iskola kezdődik.

Nyilván nekünk a férjemmel nincs ennyi szabink összesen sem.

Akinek nincs segítsége, mégis hogy oldja meg?

2023. nov. 14. 08:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%

Kb hetente van itt egy ilyen kérdés, ott már százan leírták. Amúgy sem értem milyen válaszra vársz, valami jótündért lehet hívni?

Én a szomszéd középiskolás lányt hívtam át, 500 ft-os órabérben. Bajban is voltam, amikor elköltöztek, mert a hivatásos babysitter 5000 ft-os órabérért akart vigyázni a gyerekre, miközben az aludt.

Esetleg beszélj a védőnővel, hogy ismer-e a közeletekben valami megbízható tinit, vagy nyugdíjas nénit, aki baráti áron vállalja.

2023. nov. 20. 15:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ügyeletes ovi-suli, vagy bébiszitter.

Meg ahol élek, ott nem 2,5 hónap a szünet, mint Mo, hanem 4-5 hét max. Júni végén még, augusztus első hetében már mennek a diákok.

2023. nov. 23. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!