Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Általános iskolában kötelező...

Általános iskolában kötelező délután valameddig ügyeletet tartani?

Figyelt kérdés

2023. szept. 7. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Nálubk 4kor kitesznek mindenkit
2023. szept. 7. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

16:30-ig el kell hozni a gyerekeket.

Megyeszékhely.

2023. szept. 7. 21:19
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

A Krétában beküldték az összes szülőnek Pintér Sándor tájékoztatóját, miszerint este 6-ig van ügyelet az iskolákban. Én is csak néztem, hogy a státusztörvény után még ez is?! Nem semmi, hogy mekkorákat rúgnak a tanárokba, én csodálom, hogy van még aki tanít egyáltalán. Ezek után megkaptuk a papírt a sulitól, hogy kérünk-e ügyeletet, délután 4-ig biztosítják. Szóval őket nem igazán érdekli, mit akar Pintér Sándor.

Amúgy én még 4-ig sem tartottam ott soha a gyerekeket, mert a napköziben soha nem írták meg a leckét, szóval inkább elkértem a gyereket órák után.

2023. szept. 7. 22:14
 14/15 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk 4-kor bezár a bazár, igaz, a mi gyerekeink nem állami iskolába járnak.
2023. szept. 7. 23:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A rendelet szerint 18:00-ig mindenhol ügyelet van.

Más kérdés, ez hogy van megoldva.

Nálunk egyetlen pedasszisztens van erre, éppen az aktuális gyerekszámra.

Másik iskolában 16:00 után csak azok a gyerekek maradhatnak bent, akiknek a szülei visznek a munkáltatótól igazolást, hogy tovább tart a munkaidő.

A harmadik iskolában a konyhásnénik műszakja lett változtatva emiatt...

2023. szept. 9. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!