Focizás kötelező az iskolákban lányoknak is?
Mert épp az az órai tananyag, gondolom.
De nem szokás, hogy lányok és fiúk külön tornáznak?
4, Nem tudom benne van e.
3, Nekem olyan emlékem van, hogy volt hogy külön tornáztunk. Nem mindig, de focizásra pl. sosem kényszerítették a lányokat gyerekkoromban.
Nem értelek. Miért kényszerítésként fogod ez fel?
Miért olyan evidens számodra, hogy focizni csak a fiúk szoktak?
6. "focizásra pl. sosem kényszerítették a lányokat"
Kösz, ezen sírva felröhögtem. Focizásra kényszeríteni. Mintha minimum állva pisilésről beszélnénk.
A focizáshoz 2 láb kell, az pedig - visszaemlékezve lánykoromra - a lányoknak is van.
A foci egy sport.
A lányok is sportolhatnak.
A lányok is focizhatnak.
Hány évesnek tetszik lenni? Én már lassan 45, falusi gyerek voltam, de már én se emlékszem olyanra, hogy a fiúk és a lányok külön tesiztek volna.
Mi is fociztunk. A fiúknak meg ugyanúgy kellett csinálni a talajgyakorlatokat. Az mondjuk nem volt annyira igazságos, hogy kislabdadobásnál ugyanaz volt az elvárás egy 140 centis, 12 éves kislánytól, mint a Pistitől, aki kétszer bukott, és 14 évesen magasabb volt, mint apám. Az tényleg nem igazságos. (Mondjuk a Pisti szerint lehet, hogy de, mert végre ő volt a legjobb valamiben.🤷)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!