Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ezekre az iskolában történtekr...

Ezekre az iskolában történtekre mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Elsős a kislányom. Már első nap írt egy szülő, hogy a lányom elkérte az ő lánya péksüteményét és, hogy ő ezért nagyon haragszik, mert nem ezért vette. Lányom azt mondta, hogy a kislány kinálgatta neki, mert nem volt éhes, persze utána elbeszélgettem vele, hogy ne kerje el.

Tegnap ír egy másik anyuka, hogy az ő gyerekét meglökte meg rá dobta a homokot és ő ma reggel megy a tanárhoz, mert ez így nem mehet stb. Én reggel beszéltem a tanárral azt mondta mindenki dobálta mindenkire, csak játszanak, ekkor is mondtam neki ezt ne csinálja többet meg a tanár is mondta.

Ti az ilyesmire mit szólnátok, irnátok egyből az anyjának vagy csak én látom rosszul, hogy nem nagy dolgok? Én kicsit fel vagyok háborodva, hogy ilyen apróságokkal irogatnak. Azt hozzá teszem, hogy egyik se dolgozik, gondolom nincs nagyobb problémájuk ettől. Nekem napi 8 órás munka után nem hiányoznak ilyen hülyeségek.

#Gyerek, iskola, elsős,
2023. szept. 6. 08:41
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Közben beszéltem az osztályfőnökkel. Mondta, hogy az iskolai problémákat az iskolában kell megoldani, meg ne reagáljak semmit az üzenetekre és kész. Lesz majd nemsokára szülői értekezlet és erről is lesz szó azt mondta, mert nem én vagyok az egyetlen akit "zaklatnak" az unatkozó anyukák.
2023. nov. 20. 11:06
 32/34 A kérdező kommentje:
Csak az a baj én már lassan idegbeteg leszek, 3 napja alig ettem, alig aludtam. Mindig kerültem a konfliktusokat messziről, meg nem is voltam haragba senkivel soha. Tudom, hogy nem kéne ennyire magam idegesíteni ezen, de sajnos én ilyen vagyok.
2023. nov. 20. 15:30
 33/34 anonim ***** válasza:
Le kell tiltani őket, és kész. Mások hülyesége miatt nem neked kell idegeskedni.
2023. nov. 20. 15:32
 34/34 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ezt kéne letiltani a francba, de most évekig kerülgessem meg ha szülőin találkozunk vagy bárhol. Igyis úgyis én érzem rosszul magam.
2023. nov. 20. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!