Átvinnéd e gyermekedet hetedikben más iskolába, ha te mint szülő akarod, de a gyerek nem?
Én átvittem.
Nagyon nem akarta, de muszáj volt.
6.as volt, mikor vidékre költöztünk. Novemberben. azt a tanévet végig behordtam suliba a városba.
A középsőm 8.as volt, a nagy középsulis. Így a 3 gyereket betidtam vinni egyszerre, a 2kicsit meg hazahozni.
Nagyfiam elkezdett autóval járni, a középső a haverokkal buszozni. Így csak a kicsi miatt nem érte meg nekem napi 80km-t vezetni (én helyben vidéken dolgozom).
Így a nagyok a középsuliba mentek önállóan, a kicsit meg 7.re átirattam ide, hiába nem tetszett neki. 1évet kijárt, megy most 8.ba. már tetszik neki, szereti.
13 évesen már nem a tanárok hozzáállásán múlnak a dolgok, hanem a gyereken...
Önállóan is tud tanulni, ha akar, ha meg nem akar a tanár lehet akármilyen akkor se fog.
Az előző válaszoló legkisebb gyereke meg mehetett volna ugyanúgy busszal, mint a középső.
13!
Míg a középső 1 busszal 20perc alattbeér, addig a kicsinek 3 atszállás és 1óra+a várakozás lett volna. És ismerem a gyerekem, nem lett volna ez jó megoldás hidd el.
11#
Ha csak a tanárok lettek volna a baj, mint a kérdezőnél, en bizto hogy nem váltottam volna iskolát.
A tanárok hozzáállásával van bajod? Hát, sajnos el kell, hogy keserítselek, de a tanárok hozzáállása máshol sem jobb.
Kormányzati szinten úgy kezelik őket, mint a kutyát, és ezt leginkább a gyerekeken verik le, illetve a legtöbb teljesen motiválatlan.
Ha a gyerek jól érzi itt magát, akkor hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!