Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Átvinnéd e gyermekedet hetedik...

Átvinnéd e gyermekedet hetedikben más iskolába, ha te mint szülő akarod, de a gyerek nem?

Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%

Én átvittem.

Nagyon nem akarta, de muszáj volt.

6.as volt, mikor vidékre költöztünk. Novemberben. azt a tanévet végig behordtam suliba a városba.

A középsőm 8.as volt, a nagy középsulis. Így a 3 gyereket betidtam vinni egyszerre, a 2kicsit meg hazahozni.

Nagyfiam elkezdett autóval járni, a középső a haverokkal buszozni. Így csak a kicsi miatt nem érte meg nekem napi 80km-t vezetni (én helyben vidéken dolgozom).

Így a nagyok a középsuliba mentek önállóan, a kicsit meg 7.re átirattam ide, hiába nem tetszett neki. 1évet kijárt, megy most 8.ba. már tetszik neki, szereti.

2023. aug. 26. 08:33
 12/16 A kérdező kommentje:
Nekem a tanárok hozzáállásával van bajom. Osztálytársai nem bántják, de nem is egy hűdejó közösség.
2023. aug. 26. 08:38
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

13 évesen már nem a tanárok hozzáállásán múlnak a dolgok, hanem a gyereken...

Önállóan is tud tanulni, ha akar, ha meg nem akar a tanár lehet akármilyen akkor se fog.

Az előző válaszoló legkisebb gyereke meg mehetett volna ugyanúgy busszal, mint a középső.

2023. aug. 26. 10:08
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

13!

Míg a középső 1 busszal 20perc alattbeér, addig a kicsinek 3 atszállás és 1óra+a várakozás lett volna. És ismerem a gyerekem, nem lett volna ez jó megoldás hidd el.

11#

Ha csak a tanárok lettek volna a baj, mint a kérdezőnél, en bizto hogy nem váltottam volna iskolát.

2023. aug. 26. 10:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
tehát nincs semmi baj a sulival, csak te bszogatni akarod kicsit a gyereket... újabb mintaszülő. hagyd már békén.
2023. aug. 27. 10:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A tanárok hozzáállásával van bajod? Hát, sajnos el kell, hogy keserítselek, de a tanárok hozzáállása máshol sem jobb.

Kormányzati szinten úgy kezelik őket, mint a kutyát, és ezt leginkább a gyerekeken verik le, illetve a legtöbb teljesen motiválatlan.

Ha a gyerek jól érzi itt magát, akkor hagyd.

2023. aug. 27. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!