Átvinnéd e gyermekedet hetedikben más iskolába, ha te mint szülő akarod, de a gyerek nem?
Az ok nem mindegy, pl rossz társaság, akik rossz hatással vannak a viselkedésére, tanulásra stb, az nyomós érv lehet.
Engem anno emiatt vittek át általánosban, mert ahová jártam, nagyon lezülloött, és jobban tanultam az új iskolában.
"Az ok nem mindegy, pl rossz társaság, akik rossz hatással vannak a viselkedésére, tanulásra stb, az nyomós érv lehet."
Mindenhol vannak "rossz" gyerekek, aki fogékony rájuk, az megtalálja őket bárhol, aki nem, az nem. Bántalmazás, kiközösítés miatt inkább elvinném, de ebben az esetben valószínűleg a gyerek is akarja.
6.
Ez csak egy elképzelés, utópia, könnyen beszél az, aki nem puttó iskolába járt, a valóság teljesen más, nem ismered a helyzetet, nem részletezem.
Nem.
Igazából még a költözés se feltétlenül indok, egy 13 éves már képes egyedül közlekedni, ha vállalja az ingázást az új lakóhelyről akkor az ő dolga. (Nyilván ha olyan messze költöznek hogy onnan nem lehet bejárni fel se merül a kérdés, hogy a gyerek akár vagy nem másik iskolába járni...)
Nem.
Kérdező, böfögd már ide, hogy mi ihlette a kérdésedet!
Te vagy az anya?
És miért nem vagy képes ideírni, hogy te miért akarod átvinni? Talán mert a te kényelmedről van szó és tudod, hogy ezt úgyse díjaznák a válaszolók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!