Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Gyenge iskolában legyen jó...

Gyenge iskolában legyen jó tanuló, vagy erős suliban rossz, ha a jövőt nézve a 2.suli alapozna biztosabbat de az önbecsülésromlás mennyit vetne latba?

Figyelt kérdés

Csak fiktív kérdés mèg nem aktuális.

De vannak gimik főiskolák szakiskolák és igy tovább, mindegyikre esélyes a fenti feltételekkel.

Gyengébnlb sulit könnyebben bírna, önbecsúlése rendben lenne, csak rengeteget jelent illetve tobbet jelent a barátok környezet is ebben a korban ami lehúznà pl a cigizésbe lógàsba.

A hajtósabb suliban eminensek közt lenne, de ott néha meg is kell kemenyen izzadni a kudarcélmények is garantáltak önbecsülésben vissza is vetheti, de kisebb eséllyel züllik el és alapozottabb lenne a jövője és értelmiségi perspektívákat is meglátna.

Viszont az önbizalomromlás ha önmagában nem hisz, nem tudom hova vezetne.

(A gyerek igényei egyaránt az hogy szeret autot szerelni is de pl a kémia biologia orvostudomány is nagyon leköti, a kérdés fiktivitása miatt most egyéb tényezőket ne nézzünk)

2023. aug. 22. 16:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy melyik iskola. Én a sajátomról tudok nyilatkozni, baromi erős iskola, de az ember a tanárok hozzáállása miatt nem rokkan bele abba, hogy erős az iskola. Én mindenképpen az erőset javaslom, de nem mindegy melyiket… Van ismerősöm szintén top gimiben, és ők teljesen kivannak…
2023. szept. 4. 16:08
 32/32 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Lehetőleg legyen meg a diplomája. De minden a kapcsolatokon múlik.
2023. szept. 5. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!