Akinek kisiskolás korú gyereke van és dolgoznia kell, hogy oldja meg a gyerek felügyeletét a hosszabb szünetekben?
Fizetek valakinek hogy vigyázzon a gyerekre.
Nálunk van tábor, az sem olcsóbb, de legalább van meleg étkezése is.
Ezzel a kettővel oldom meg a nyári szünetet, mert még próbaidős vok a munkahelyemen. (tehát nem vehetem ki az összes szabimat és betegállomány se játszik)
Egész tanévben spórolunk a nyári táborokba. Megy az összes ingyenesbe is. Ami idén kettő, aztán 5 hét fizetősbe megy, ami brutálisan sok. A legolcsóbb 20 ezer, de van két 40 ezres, így összesen 200 ezer ft keleti megyeszékhelyen.
6-12 éves korig van ez, 13 évesen már elvannak otthon.
Mondjuk nekem mind van, ami neked nincs, de:
-februárban, amikor meghirdetik azonnal ráugrok a kedvenc táborainkra
-home office-ban dolgozom negyedik éve, kicsi gyerekkel ez sem ideális, de így, hogy kettő már felsős, és a kicsi is 10 múlt, akár lehetünk is együtt idehaza, nem zavarnak már
-ennek ellenére a kicsi megy az iskolai napközibe a barátaival, ez ingyenes, és minden önkormányzat kell, hogy szervezzen
Munkatársam behozza magával, mondván, "elvan itt a gyerek".
Aha, 10 percenként ANYA-ANYA NÉZD, szörcsög, köhög, a fikás, taknyos kezével tapicskol össze mindent...
Ingyenes nyári tábor ahol viszik őket annyi helyre?
Sajnos én ezt nem láttam, pedig itt lakunk pest mellett.
Az Erzsébet tábor az egyetlen ingyenes. 4 hetet lehetett jelölni. 1 hétre vették fel a gyereket, mert olyan a túljelentkezés.
Ráadásul most értesítettek ki h jövőhéten mehet a gyerek. Szóval a szabikat ehhez nem is tudtuk volna igazítani. Annyi hogy így a szittert lemondom
Az nagyon szuper.
Nálunk semmi sincs ingyen. A sulis nyári felügyelet 2 hét (az a tipik az udvaron vannak és ennyi)
A többi mind fizetős
Ezekre is már márc áprilisban kellett jelentkezni mert az olcsóbbak (35 40ezer) gyorsan megtelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!