Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Miért kell vissza adni a...

Miért kell vissza adni a tankönyveket az általános iskolás gyerekeknek? Ez a szakközépiskolában is így lesz?

Figyelt kérdés

Csak azért nem értem, mert

- még egyik évben sem kaptunk előző évfolyamról beszedett használt könyvet (mit csinálnak a visszavitt könyvekkel?)

- a zömébe írtak is, tehát használhatatlan is lenne

- nem következetesek, mert nem az összes lepecsételtet kérik vissza

- de így legalább jövőre nem lehet fellapozni, ha a gyerek elfelejt valamit. :-(

Matek,magyar, angol könyvek - összefoglalók és az összegyüjtött fogalmak, definíciók talán hasznosak lehetnének pedig még

Verik a nyálukat az ingyen tankönyvekre, nesze semmi fogd meg jól. Inkább fizetnék normális tankönyvekért.

2023. jún. 15. 08:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
24%
Bocsi de Magyarországi idegen nyelv föként német nyelvtanitás semmenyit nem ér tapasztalat gyerekeim tanultak Magyarországon is németül és mikor kiköltöztünk német nyelvterületve kiderült semmit sem tudnak.
2023. jún. 16. 16:10
 32/35 anonim ***** válasza:
95%
31-es, vannak jó képességű gyerekek is, akik meg tudják tanulni az idegen nyelveket itthon is.
2023. jún. 16. 16:19
 33/35 anonim ***** válasza:
12%
gyerekeim jó képeségüek de itt németnyelvterületen semmit nem ért ugyhogy kezdhetėk ujra német tanulást.
2023. jún. 16. 16:39
 34/35 anonim ***** válasza:
57%
Ugyanmar, 33.
2023. jún. 16. 16:48
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Idén végeztem, hat osztályosba jártam. 7-8.-ban még tartós tankönyvet kaptunk, de az összes új volt. Nem kellett év végén egyből visszaadni, mert más ütemben tanultunk, mint a tankönyv. Azt mondták, ha olyan, elég érettségi előtt visszaadni.

Ebből az lett, hogy év elején kiselejtezték a mi régi tankönyveinket (voltak rajtuk nevek), mert mi még régi NAT-osok vagyunk, de évvégén egy csomó mindenkitől visszakérték pl. a 7.-es földrajzot. Úgy, hogy azok ki lettek selejtezve korábban. Konkrétan törölték őket a nyilvántartásból, de nem baj, vidd vissza, hogy kidobhassák. Ha véletlenül nem találtad meg, akkor fizess. Nevetséges. Ráadásul nem is mindenkitől kérték vissza, pedig az egész osztályé könyvtári volt. Tőlem nem kértek vissza semmit, de volt olyan osztálytársam, akitől kb. mindent. Pedig semmit nem vittem vissza 6 év alatt.

2023. jún. 16. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!