Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Tényleg két napos lesz a...

Tényleg két napos lesz a tavaszi szünet az idén?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 22:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez már az én középiskolás koromban is így volt. Csütörtöktől keddig voltunk otthon. Annyi, hogy akkor még a Nagypéntek nem volt munkaszüneti nap.

(32 éves vagyok)

2023. ápr. 2. 09:50
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Fiamék is megkapták a szerdát, így 04.05.-04.11. a szünet, azaz 3 munkanap.
2023. ápr. 2. 10:29
 13/23 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk is csak csütörtök kezdenek.
2023. ápr. 2. 12:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Már az én iskolás koromban is így volt, pedig az se tegnap volt...

Nagyszerdán (tehát húsvét előtti szerdán) még be kellett menni és húsvét utáni szerdán már be kellett menni. Nem volt még az egy hét.

2023. ápr. 2. 13:08
 15/23 A kérdező kommentje:
Hú, most szembesültem vele, milyen vén vagyok. A mi időnkben még két hét volt a tavaszi szünet. A téli se volt kevesebb, bár őszi nem volt. A nyári szünet pedig június 2-6 között kezdődött. Nem szeretnék ma gyerek lenni. Sajnálom nagyon a mai gyerekeket, fiatalokat. 6-7 órájuk van a felsősöknek, de sok alsósnak is 5. Nekünk 4 óránk volt alsóban, ritkán fordult elő az 5. óra. Mi is tanultunk felesleges dolgokat, de az unokáim tankönyveit látva csak ámulok meg bámulok, mi a célja ennek a rengeteg lexikális anyagnak. Na, mindegy, nem ez volt a kérdés. Akkor ezek szerint 2 nap. Szegény gyerekek...
2023. ápr. 2. 13:43
 16/23 anonim ***** válasza:
6%
Ja, szegény gyerekek az elmúlt években alig jártak iskolába.
2023. ápr. 2. 13:47
 17/23 anonim ***** válasza:
81%
Akkor te most nem hitted el, amit a saját tulajdon unokád vagy gyereked mondott? Idegeneknek kellett megerősíteni? Mért kérdőjelezted meg? Gondoltad, hogy be akartak téged csapni?
2023. ápr. 2. 13:51
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

Picivel vagyok szerintem csak fiatalabb nálad, és a gyerekeim tankönyveit olvasgatva inkább az tűnik fel, hogy mennyire le van butítva az összes természettudomány ahhoz képest, amit én tanultam a 90-es években. A nyolcadikosomnak heti 3x van 7 órája, szerintem nekem se volt sokkal kevesebb, és nekem nem volt het 5 tesim meg etikám, mint nekik. Na jó, őszi szünet VALÓBAN nem volt, de a nyári sem kezdődött másodikán, általában 18-20 körül volt még az évzáró.

Szóval én annyira nem sajnálom őket, egész boldogan elvannak. :)

2023. ápr. 2. 14:20
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
Annyira nem lehetsz azért öreg. Én 34 vagyok, 95-től 2003-ig jártam általánosba, és talán az utolsó 1-2 évben emlékszem, hogy volt őszi szünet, előtte nem. De addig valóban hosszabb volt a tavaszi.
2023. ápr. 2. 15:03
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 2 nap. Csütörtök és kedd. A többi közötte nem iskolai szünet, hanem amúgy is húsvét.
2023. ápr. 2. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!