Lesz őszi szünet?
Nálunk a tegnapi szülői értekezleten jelezte az oszt.fő, hogy úgy néz ki nem lesz őszi, helyette 2 hét téli szünet, az iskola egyénileg dönthet róla.
Ismerősünk falunk él, ott kevés a létszám is, de ők szombaton mennek, hogy még hosszabb legyen a téli szünetük.
Kezdődik ez az egész őrület…
Nálatok hallani már valamit?
Bács-kiskun megye.
Légyszi írjatok legalább megyét.
Nálunk egyelőre semmi ilyen.
De oviban évek óta nibcs őszi és tavaszi.
Komárom-Esztergom
Őszi szünet: október 29-től november 6-ig, az első tanítási nap a szünet után november 7. hétfő;
Téli szünet: december 22-től 2023. január 2-ig, azaz január 3-án, kedden kell először iskolába menni;
Tavaszi szünet: 2023. április 6-tól április 11., április 12-én, szerdán lesz az első tanítási nap a szünet után.
Nem dönt róla egyénileg az iskola, államilag van megszabva. Az iskola a tanítás nélküli munkanapokrol dönthet.
Minden úgy lesz, mint eddig.
(Heves megye, egy baptista ált. iskola)
Kihangsúlyozta az oszt.fő, hogy eldöntheti.
Én is azt hittem egységes.
Oviban tudom, hogy hivatalosan nincs, összevont csoport van, de alig viszi valaki a gyerkőcöt.
Gulyàs Gergely is nyilatkozott.. elmaradhat az őszi szünet
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!