Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülőként szoktatok a tanárnál...

Szülőként szoktatok a tanárnál reklamálni, ha úgy gondoljátok, hogy nem a megfelelő jegyet kapta a gyerek?

Figyelt kérdés
Volt rá példa, hogy egy beírt jegyet törölt a tanár?
2023. jan. 17. 12:08
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nyilván nem voltam ott, mivel nem járok iskolába.
2023. jan. 17. 17:05
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem lehetsz benne biztos, hogy ez pontosan igy tortent :) Es gondolom a masik gyerek ellenorzojebe vagy kretajaba (bocsi, nem tudom mi megy most, meg nem sulis a fiam :D) se latsz bele, hogy ez tenyleg torlesre kerult-e...

En azert szkeptikus lennek ezzel kapcsolatban, nem nyalnam be azonnal azt, amit a gyerek mond. De lehet csak magambol indulok ki, en sokat ferditettem anno az igazsagon, ha a seggemet akartam menteni a sulis jegyeimmel kapcsolatban...😅😅

2023. jan. 17. 17:09
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem a gyerek mesélte, hanem az osztálytárs szülei.
2023. jan. 17. 17:53
 24/26 A kérdező kommentje:
Nekem eleve fura ezzel megkeresni egy tanárt, pedig én is fel voltam háborodva, mint ők.
2023. jan. 17. 17:54
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez helyzettől függ. De alapvetően a tanárok nem szeretik, ha a szülő reklamál, ez durva beleavatkozás a kompetenciájukba. Általában negatívan reagálnak, még akkor is, ha neked van igazad. Szóval ha nem múlik rajta továbbtanulás vagy ilyesmi, én nem szólnék. Ha mondjuk megteszed ötödikben, lehet, hogy azt az egy jegyet kijavítja, de az egész felsőben pikkelni fog a gyerekre, szerintem nem jó ötlet.
2023. jan. 18. 20:45
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanazért a dologért kapták ugyanazt a jegyet"

Mégis mi történt? Mert ha egyest kaptak a tantárgyból rossz viselkedésért, akkor jogos a reklamáció. Reklamálj te is és törlik a te gyerekedét is. Attól nem lesz jobb, hogy magadban puffiness.

2023. jan. 29. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!