Szülőként szoktatok a tanárnál reklamálni, ha úgy gondoljátok, hogy nem a megfelelő jegyet kapta a gyerek?
Ilyen már az én gyerekkoromban is volt. Emlékszem, amikor az osztálytársam túlbuzgó anyja magyarázta az én anyukámnak, hogy amikor az ő kislánya négyest kapott szépírásra, bizony bement, és megmondta a tanítónőnek, hogy ezt hogy képzeli, az ő gyereke gyöngybetűkkel ír. :))) Azt nem tudom, mi lett a sztori végkimenetele, átírta-e a tanító néni a négyest ötösre.
Én ilyen nyilván nem csinálok, nagyon gáz.
Ennél a kérdésnél anyuka az igazgatóhoz meg a klikhez fordul(t):
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
Én szóltam a tanítónak (2-3.-os lehetett a lányom), mikor olyan észrevételem volt a dolgozatában, ami nem hagyott nyugodni. Mivel lepattintott, az igazgatónővel is megnézettem, aki aztán beszélt a tanítóval.
Felülvizsgálták a dolgozatát, javították, mindezt konfliktus és további következmény nélkül. Mi csendes család vagyunk, de ha valamivel nem értek egyet, akkor annak hangot adok, különben csak magamban kattogok, tipródok.
Mindent meg lehet beszélni, és mindenki hibázhat. Szerencsére máskor nem kellett beavatkoznom a sulis dolgaiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!