Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülőként szoktatok a tanárnál...

Szülőként szoktatok a tanárnál reklamálni, ha úgy gondoljátok, hogy nem a megfelelő jegyet kapta a gyerek?

Figyelt kérdés
Volt rá példa, hogy egy beírt jegyet törölt a tanár?
2023. jan. 17. 12:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

Ilyen már az én gyerekkoromban is volt. Emlékszem, amikor az osztálytársam túlbuzgó anyja magyarázta az én anyukámnak, hogy amikor az ő kislánya négyest kapott szépírásra, bizony bement, és megmondta a tanítónőnek, hogy ezt hogy képzeli, az ő gyereke gyöngybetűkkel ír. :))) Azt nem tudom, mi lett a sztori végkimenetele, átírta-e a tanító néni a négyest ötösre.

Én ilyen nyilván nem csinálok, nagyon gáz.

2023. jan. 17. 12:46
 12/26 anonim ***** válasza:
54%

Ennél a kérdésnél anyuka az igazgatóhoz meg a klikhez fordul(t):

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..

2023. jan. 17. 12:49
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

Én szóltam a tanítónak (2-3.-os lehetett a lányom), mikor olyan észrevételem volt a dolgozatában, ami nem hagyott nyugodni. Mivel lepattintott, az igazgatónővel is megnézettem, aki aztán beszélt a tanítóval.

Felülvizsgálták a dolgozatát, javították, mindezt konfliktus és további következmény nélkül. Mi csendes család vagyunk, de ha valamivel nem értek egyet, akkor annak hangot adok, különben csak magamban kattogok, tipródok.

Mindent meg lehet beszélni, és mindenki hibázhat. Szerencsére máskor nem kellett beavatkoznom a sulis dolgaiba.

2023. jan. 17. 12:54
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azt megkérdeztem, hogy hogy leher 5ös nyelvtanból :D
2023. jan. 17. 14:13
 15/26 anonim ***** válasza:
66%
Én szüleim inkább azon csodálkoztak, hogy lehetnek ilyen jó jegyeim...🤣🤣
2023. jan. 17. 14:27
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Nekem egyszer bement anyukám, irtó ciki volt.
2023. jan. 17. 14:31
 17/26 anonim ***** válasza:
79%
Ja, 15-ös vagyok: apám egyszer azért akart bemenni, hogy megkérdezze, hogy lehetek például németből színötös, ha egy normális önálló mondatot nem tudok mondani..🤣🤣 és így volt ez soook-soook tantárggyal. Pedig jó gimnáziumba jártam, de hát ez van..🤣
2023. jan. 17. 14:46
 18/26 A kérdező kommentje:
Én nem akarok bemenni ezért, de ha már egyik gyereknél így jár el, akkor legyen következetes. Vagy akkor ne hagyja magát befolyásolni, és tartsa magát az eredeti jegyhez, de ez így minden csak nem korrekt.
2023. jan. 17. 15:07
 19/26 anonim ***** válasza:
18%
18. Nem korrekt? Üdv a felnőtt világban.
2023. jan. 17. 15:16
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
De ez biztosan igy tortent? Honnan tudod? Ott voltal? Vagy csak a gyerek meselte? Nem mindegy!
2023. jan. 17. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!