Kirekesztett gyerekkel barátkozás az osztályban?
Szerintem nagyon gáz, hogy megakarod mondani a gyerekednek mit érez, mit nem érez, mit kellene éreznie, miért játszik, vagy miért kellene játszani a másik gyerekkel..
Engedd el, és hagyd a gyerekedet gyereknek lenni.
Azt az egyet kell neki megtanítani, hogy mindenki egyenlő, és mindenki ugyan úgy értékes.
Ahogy az egyes írta. Majd ő tudja kivel és miért barátkozik.
Ui.. ki az a Bradley?
Én a gyerekedet sajnálom, hogy ilyen szülő mellett kell felnőnie.
Különben meg valamit félreértesz, vagy félremagyarázol magadban.
Én is pont olyan vagyok mint a gyereked(vagyis gyerek és tini koromban én voltam a furcsa,kirekesztett),de azóta felnőttem,és minden elesett,ártatlan, kirekesztett emberben "sajnálom" a régi gyerekkori önmagamat, és MINDIG nyitok feléjük,és segítő bátorító kezet nyújtok,hogy ,igen ők is értékesek.Mert TUDOM,hogy nekem mi segített volna mikor mellőzött/kirekesztett voltam,amit senkitől nem kaptam meg.
A gyereked érzelmileg fejlettebb mint te, ne cse..szed el,hagyd békén.
Bradley az osztály réme
Nekem se tetszett ez a könyv anno. A Stanley a szerencse fia viszont egy gyermekirodalmi remelkmű, ha már a kezébe nyomsz valamit, inkább azt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!