Mikor jön el az a pont, mikor a szülőknek már nem mondják el a fontosabb infókat, csak a gyerekeknek?
Pl. ha van olyan nap mikor valami miatt hamarabb kell hazamenni, mondjuk du. 2kor már el kell hagyni az iskolát.
Vagy x napon kirándulás lesz, miket kell magunkkal vinni, pl. kapnak e hideg ebédcsomagot, stb.
Melyik nap lesz ünnepség, milyen ruhában kell megjelenni.
Stb.
Ezeket milyen kortól/hányadik osztálytól elegendő csak a diákokkal megosztani?
Elsővel egyetértek. Nyolcadikos lányom osztályfonoke mindent ír nekünk a facebook csoportban.
Fiam gimis, 10-es, ott már csak velük közlik a rájuk vonatkozó infókat.
Nálunk pont most voltak ebből gondok, hogy a nyolcadikos ofője tegnap délután 3-kor szólt, hogy ma bkv-val mennek kirándulni, és az este 10-ig dolgozó anyuka akkor esett kétségbe, hogy honnan szerez buszjegyet a már nem ingyen utazó gyereknek.
Az ötödikesem zenetanára meg csak neki magyarázott egy fellépésről hetek óta, nekem egy szót sem szólt, a gyerek még kicsi ahhoz, hogy fejben tartson dátumokat, és előző délután esett le neki, hogy ez üti a másik programunkat. Oltári balhé lett belőle, mert nyilván a zenetanár árulásként fogta fel első körben, de aztán megmagyaráztam neki, hogy legközelebb nekem lesz szíves szólni, nem a 11 évesnek... -_-
Szóval szerintem is középiskolában lenne ez normális, de a szülőket érintő, pénzbeadós, jegyet vásárlós, akármit beszerzős dolgokat még akkor is illene velük is közölni, mert nekem kell megvennem, nem a gyereknek.
"Nálunk pont most voltak ebből gondok, hogy a nyolcadikos ofője tegnap délután 3-kor szólt, hogy ma bkv-val mennek kirándulni, és az este 10-ig dolgozó anyuka akkor esett kétségbe, hogy honnan szerez buszjegyet a már nem ingyen utazó gyereknek."
Vesz a online. Nem agysebeszet, bakker
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!