Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Milyen indokokkal lehet kérni...

Milyen indokokkal lehet kérni egész évre felmentést álltalános iskolában?

Figyelt kérdés

Fizikailag egészséges, kitűnő tanuló lány

Frusztrálja a tesi óra gondolata, nem jó a mozgása szerinte és zavarja, hogy a többiek, mit gondolnak róla.

7. osztály

2022. okt. 2. 10:22
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
70%

Ó, mit nem adtam volna érte, mikor ekkora voltam. Sosem voltam pedig önbizalmam problémás, pszichológusra sem volt szükségem.

Próbáld megbeszélni a háziorvossal a felmentést. Opció lehet, ha helyette rendszeresen sportol a gyerek, valamiben csak jó. Én tök béna voltam a tesihez, de volt olyan sport, amit szerettem, és amit tudtam csinálni.

2022. okt. 2. 11:28
 12/42 anonim ***** válasza:
26%
El kell kapkodni a kölyköket az osztályából. Gondolom cseszegetik szegényt, ezt nem szabad hagyni. Vagy őt kifaggatni, hogy mi a helyzet, mert nem biztos hogy elmondja a problémát. Tudod ha kövér, azért, ha sovány azért, ha nincs még cici azért, ha van azért piszkálhatják. Nagyon kegyetlenek tudnak lenni a gyerekek egymással.
2022. okt. 2. 11:49
 13/42 anonim ***** válasza:
76%
Ezért is kellene rendszeresen edzésre járni minden gyereknek.
2022. okt. 2. 11:58
 14/42 anonim ***** válasza:
28%

Az én kislányom szintén 7.-es.

Gerincferdülése van, de valójában tudna tesizni, csak jóban vagyunk az orvossal, és fel van mentve egész évre. Igen, nem túl jó példa, de ideiglenesen jó megoldás.

2022. okt. 2. 12:01
 15/42 anonim ***** válasza:
87%
Ha amúgy sportol, akkor intézzetek el a dokival. Ha mellette semmit nem sportol, akkor nagyon rosszat teszel vele, ha meg tesiórán se mozog egy kicsit.
2022. okt. 2. 12:12
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is annak jár felmentés, aki amúgy igazoltan mást sportol. Aki eü okok miatt nem tud részt venni tesin, az megy gyógytornára. Na az az igazi szívás, mert több osztálynak van összevonva, így utolsó órák után tartják mindig.

Ha tényleg bántják a többiek, akkor azt kezelni kell. Ha csak fél attól, hogy mit gondoknak, de amúgy nem is csúfolják, akkor meg az önbizalmát növelni valahogy.

2022. okt. 2. 12:42
 17/42 Derjaderja ***** válasza:
92%

Nekem is az volt az első gondolatom, hogy vmi más ok van itt.

Cikizik vagy esetleg a melle nő? Butaságnak tűnik, de van jó sportmelltartója.

A mozgása gondolom, nem újonnan változott.

2022. okt. 2. 12:53
 18/42 anonim ***** válasza:
89%

Te írtad ki aug 17én azt a kérdést is, hogy Utál tesizni a gyerekem...?

Biztos lesz még olyan dolog az életben, amiben nem ügyes, de csinálni kell. Ha most szerzel vmi felmentést, ne csodálkozz, ha majd más, számára kellemetlen dologban is azt várja, hogy "felmentsd".

2022. okt. 2. 13:37
 19/42 anonim ***** válasza:
80%
#18: 👍👍👍
2022. okt. 2. 13:46
 20/42 anonim ***** válasza:
73%
Ha matekórán nem szeretne részt venni, akkor abból is felmentést próbálnál kijárni neki?
2022. okt. 2. 23:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!