Mit értékelnek jó, kiváló magatartásra alsóban sulikban? Ha vki áll/ül egyhelyben es egesz nap "csendben" van?
Magatartásból nincs kiváló, példás van. Ízlelgesd magadban a szót. Pedagógusként szeretnéd, ha az összes gyerek arról venne példát, akinek egész órán be nem áll a szája, kivéve, amikor köpőcsövezik, vagy radírral dobálja az osztálytársát, a szünetekben meg verekszik? Na, ugye. Ő nem lesz példás. Nagyjából elég annyi, ha az órát nem zavarja, szünetekben normálisan viselkedik, tanáraival, társaival tisztelettudó.
Üdv, egy tanító
Csak nálunk ugy tünik ezeket észre sem veszik. Ha vki oran aktiv odafigyel, tud sorakozni, csapatjatekos segitökesz, hazi mindig kész, stb
De ha van egyetlen csinytevése(rongàlàs) akkor a magatartasa elegtelen(hetente értékelnek szoval az egész hete elégtelen 1 csinyteves miatt)
Nem ertem az a többi, vagy többi napja a héten, az nem is szamit? Akkor mi szamit bele? Ezert kerdeztem.
Okvasd el ujra ha nem érted.
1.az èrtékelés nem egy percre vonatkozik.
2. Szamtalan màsban jo és hozza az elvártakat ugy hogy a tojàshéj a fenekén most lepett ki az ovibol de már napi 8 oràt ülnek szinte egyhelyben es szabalyok közt
Eleve szakirodalomban azaz hivatalosan a magatartasproblemaba nem a csinytevések tartoznak, hanem pl agresszio, beilleszkedesi zavarok, orai munkakeptelenseg, együttmüködesi keptelenség, tiszteletlenség, szofogadatlansàg, meg sorolhatnam. Melyek közül egyiket sem meriti ki.
Ha gondolod keress ra
Rakerestem es minden remdben van vele!
Oran figyel aktiv csendben vegig ül 45 perceket.
Hazikat örömmel csinalja.
Elsö naptol vannak baratai es be tud illeszkedni
Közössegi feladatokban szabalykövetö együttmüködö csapatjatekos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!