Mit értékelnek jó, kiváló magatartásra alsóban sulikban? Ha vki áll/ül egyhelyben es egesz nap "csendben" van?
Kedves lepontozók! Mégis mi nem hasznos a válaszomban? Ez a hobbitok?
Ha a te tulajdonodat rongálja meg valaki másnak a gyereke, te nem szeretnéd, hogy legyen következménye?
Másrészt írod, hogy hetente osztályoznak. Ha valóban tisztelettudó és jól nevelt gyerekről van szó, és ez volt az első és egyetlen botlása, akkor egy hónap múlva kb. már emlékezni se fog rá senki. Nyugodt lehetsz, 20 év múlva nem e miatt az elégtelen miatt nem fog állást kapni álmai munkahelyén.
Pontosan. Tisztelettudo ès jol nevelt. Ezert nem értem hogy miert a legrosszabb ertekelést kapja. A tanitoi kompetenci az, ami ezt nem tàmasztja nekem alà.
Csak nem épp olyan tipus, akivel nem törtenik semmi.
Valojaban azert a kerdes, hogy legalabb annyit tudjak hogyan lehetne ezen javitani. Ugyanis a hibàit eleve belatja, felelössegetis vallal, bocsanatot is kér és ha van rá mod, ki is javitja. Es ezek utàn is ertekelésnel azert elégtelent kap. Ugy hogy mellette amiket soroltam tisztelettudo oran aktiv azaz minden más elvártakat hoz.
Ez nem pedagogiai nevelés utmutatàs szerintem. Habar tudom hogy a szüö velemenye a legutolso. Mert együttmüködes helyett hierarchia van.
Gyermekem kezelhetö nevelhetö. Csak epp felnött iranyitast igenyel még, és suliban már viszont el van engedve a kezük.
Ennyi csak. Még kicsi.
Igazàbol attol tartok hogy megölik benne a suli szeretetét.
Sikerült visszajelzést kapnom a tanítóktól.
Közölték, hogy most még a gyerekek önmagukat értékelik, tartani szoktak ilyen beszélgetős órákat.
Szóval a gyermekem saját magát értékeli a legrosszabbra.
A tanítók biztosítottak arról, ha nem is sikerül a tökéletes ártatlant hoznia az iskolában és vannak hibái is, attól ők még csupán magát az igyekezetet is értékelik, hogy ügyes és jól viselkedő akar lenni(szóval ha az önkontroll nem is mindig sikerül)
Hát most nem is tudom mégjobban aggódjam e, hogy talán akkor az énképe ill önbecsülés fejlődése haladna rossz irányba?
Nem erted.
Van egy hét. Heti 5 nappal nezve napi 8 oràval szàmolva, az 40 ora.
Az pedig 2400 perc
Ebböl mondjuk 2-10 perc volt a rongàlàs.
Es a többi 2390 perc az ugy nem számit??
A rongalast meg ne felnött aggyal kepzeld el. Nem egy szandekos károkozás dühböl meg ilyesmi, hanem a tarsaival vicces volt jo bulinak tünt, nem az iskolàt akartàk felrobbantani es nem is terroristàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!