Melyik babakocsi kiváló minőségű? Espiro, Peg Perego, Abc Design vagy a Baby Design?
Az abc design-ról még nem hallottam rosszat, nekünk mondjuk mammakiddies van.
Mondjuk szerintem sokat számít az is hogy milyen terepre keresel kocsit.
Mi volt a baj a Peg Peregoval?
Amugy igen eleg draga, es sokan mondjak, hogy annyit nem er.
Hát, most egy éves és már lötyög a kereke. Egyébként sem lehet normálisan tolni, ha kb. nem tükörsima a járda...
Kb. 8 hónap használat után kiszakadt a csat a babakocsiból. Amit a legjobban utálok, hogy nehéz belerakni a picit. Mármint becsatolni nehéz, mert mindkét karját és mindkét lábát egyszerre bele kell bújtatni, de ehhez nyilván valakinek tartania kellene az övet. Nem tudom érthető-e? Tehát, nem úgy csatolod össze középen, hogy beleteszed a babát, ráhajtod az övet és becsatolod középen, hanem az egyik részbe bebujtatod az egyik karját-lábát, a másikba a másikat és középen összecsatolod. Na de próbáld meg a gyerek egyik kezét-lábát meg a másik kezét-lábát egyszerre belebujtatni egyedül, segítség nélkül... Nem valami praktikus. Szép nagyon egyébként, mindenki dícséri, de már nem ilyet vennék. Az újszülött autós (kagylós) hordozóban meg úgy fekszik a gyerek, hogy ránézni is rossz. Nagyon kényelmetlen(nek) tűnik, nem tudom mert a babát nem sikerült meginterjúvolni :) A mózessal nem volt baj. Nekünk ez van amúgy: [link]
2-es valaszolo!
A mamakiddies babakocsirol szeretnek kerni tapasztalatokat!
Gondolkodom egy BB edition megvasarlasan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!