Zavarna, ha a gyereked egyik tanára piercinget viselne az iskolában is?
Közvéleménykutatás, hogy pár év múlva ki kell-e szednem a septumomat. :D
Egyébként magyar-matek szakos leszek. :)
7.
Nem
Mindenkinek ilyen az orrlyuka
Van ilyen és ilyenebb is:
Mint írtam, nem zavarna, annak ellenére, hogy szerintem sem szép..
De ez olyan, hogy ne hordjon rövidnadrágot, mert nekem nem tetszik a zöld rövidnadrágja a tanárnak..
A hangsúly a pc-n van.
Viszont mondjuk egy túlzásbavitt zavarna.
Ami eltereli az egyén arca a figyelemet a mondanivaló ellenében.
12es válszoló vagyok. Egy teljesen konzervatív pedagógus is lehet jó vagy rossz. Ahogy egy extrémebb tanár is lehet jó vagy rossz pedagógus, anyaként nekem ez a fontos, hogy a gyerekemmel hogyan bánik, tudja lelkesíteni a tananyag iránt, mert az szerintem fél siker a tanuláshoz, ha felkelti az érdeklődését. Ha ezt kiskosztümben teszi akkor abban, ha lilára fejtett hajjal és orrpiercingel akkor úgy.
Nekem volt egy fizika tanárom általánosban (fizika-tesi szakos), egy bőrkabátos, motorral járó férfi, akitől annó 20 éve a szülők szívbajt kaptak. Mi, gyerekek imádtuk. Csüngtünk rajta, az utcán is odaszaladtunk ha láttuk 😅. Nem csak a tananyagot adta át, terelgetett minket, szigorú is volt, de adott egy biztonságot, hogy vele bármit meglehet beszélni, nem ítélkezett, kioktatott, segített. Tőle a szigort is elfogatuk. Pedig a szülők nagyon kivoltak bukva, hogy milyen hatással lesz ránk 😅.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!