Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orr piercingem van, viszont...

Orr piercingem van, viszont az iskolában nem hiszem, hogy engedik?

Figyelt kérdés

Kérlek a rossz indulatú emberek kíméljenek.

Nagyon régóta szerettem volna orr piercinget..viszont katolikus iskolába járok,ahol nem hiszem,hogy megengedik.Kivenni meg nem akarom.Mivel tudnám "láthatatlanná" tenni?

Vettem bele átlátszó piercinget,remélem az valamit takar majd..valaki van így ezzel? Hogy takargatja a piercingjét az iskola miatt? (köldökömben nekem is van)

16 éves vagyok.

2015. aug. 7. 20:53
 1/2 anonim válasza:
Lekellszarni :D Nekem is már mondták tanárok hogy "Ezt tiltja a házirend!" stb. de nemvettemki és nemtörtént semmi :D Egy ilyen dolog miatt nemkerülhetsz semmi bajba 16/f
2015. aug. 13. 01:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Benne van az átlatszó,nem vették észre..:D De sokkal jobb lenne ha beletehetn a karikám vagy a normális köveset..mert így nem sok értelme van.Az a baj,hogy lehet kiszedetnék az orromból..
2015. nov. 22. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!