Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Általános iskolába a 8....

Általános iskolába a 8. osztály utolsó pár honapjába bele köthetnek abba a tanárok hogy nekem van köldők piercingem?

Figyelt kérdés
2015. nov. 16. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, de elég muris egy 13-14 évesen.
2015. nov. 16. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha az iskolai szabályzat tiltja akkor igen.

Nekünk annak idején még a körmünket sem volt szabad lakkozni...mivel lemosó nem volt lekapartatták.

De visszatérve a piercingre, ha meg is csináltatod nem kell azt a tanároknak látniuk. Tesi óra előtt pedig evidens szerintem, hogy ki kéne venni...

De valóban korainak tartom én is - de ez mellékes.

2015. nov. 16. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem látja senki a köldökpiercinget... mondjuk az tény hogy nevetséges egy ilyen gyereken még.
2015. nov. 16. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Mivel normál esetben iskolában nem mutogatod a köldöködet, nem valószínű, hogy meglátják.

Tesire viszont tényleg ki kellene venni.

2015. nov. 17. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyon latnak meg:D
2015. nov. 17. 09:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ha alkalmat adsz nekik, hogy meglássák, akkor igen. Suliba nem öltözünk úgy, mint egy utolsó riherongy, se bikinit nem húzunk, szóval miért kéne tudniuk. Ha a házirend tiltja a testékszereket, akkor úszásra, strandolós kirándulásra vedd ki. Meg testnevelésre is, mert veszélyes.
2015. nov. 17. 15:56
 7/9 anonim válasza:

A fiatalok tapasztalatom alapján 8.után kezdenek ilyen dolgok iránt érdeklődni főleg ,de hogy egy tanár belekössön abba hogy neked köldök piercinged van ,ezt nem tartom valószínűnek.

1:nem is látja hacsak nem haspólóban vagy folyton.

2:esetleg rácsodálkozik megkérdezi hogy otthon megengedték rosszallóan horkant és ennyi,nem hinném hogy mindeki szepe láttára jelenetet rendezne hogy vedd ki,meg a mai tanárok még ha idősebbek is hozzászoktak az ilyen dolgokhoz talán :)

2015. nov. 19. 11:52
 8/9 anonim válasza:
a tesi előtt kivételhez annyit fűznék csak hozzá,hogy nem tartom szükségesnek ,a baleset elkerülése érdekében esetleg nagyobb sebtapasszal leragasztani hogy ne tépje ki senki vagy ne akadjon bele semmibe
2015. nov. 19. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha az iskolai házirend tiltja akkor a jobb helyeken belekötnek. Már csak a korod miatt is.
2015. dec. 1. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!