Általános iskolába a 8. osztály utolsó pár honapjába bele köthetnek abba a tanárok hogy nekem van köldők piercingem?
Ha az iskolai szabályzat tiltja akkor igen.
Nekünk annak idején még a körmünket sem volt szabad lakkozni...mivel lemosó nem volt lekapartatták.
De visszatérve a piercingre, ha meg is csináltatod nem kell azt a tanároknak látniuk. Tesi óra előtt pedig evidens szerintem, hogy ki kéne venni...
De valóban korainak tartom én is - de ez mellékes.
Mivel normál esetben iskolában nem mutogatod a köldöködet, nem valószínű, hogy meglátják.
Tesire viszont tényleg ki kellene venni.
A fiatalok tapasztalatom alapján 8.után kezdenek ilyen dolgok iránt érdeklődni főleg ,de hogy egy tanár belekössön abba hogy neked köldök piercinged van ,ezt nem tartom valószínűnek.
1:nem is látja hacsak nem haspólóban vagy folyton.
2:esetleg rácsodálkozik megkérdezi hogy otthon megengedték rosszallóan horkant és ennyi,nem hinném hogy mindeki szepe láttára jelenetet rendezne hogy vedd ki,meg a mai tanárok még ha idősebbek is hozzászoktak az ilyen dolgokhoz talán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!