Csak nekem akad be mindenhova az orr piercingem és rántom ki folyton?
Figyelt kérdés
Kb 3-4 honapja van. Par naponta beakad az agynemube, ruhaba, volt hogy a parom kapalozott annyira alvas kozbe, hogy o tepte ki veletlen. Mostmar tele tokom vele :( nem akarom kiszedni, mert olyan szep. De mindig kirantom valahogy es verzik picit, vagy szimplan csak faj ha hozzaerek. Es mindig piros korulotte. Mire begyogyulna, megint beakad valahova. Palinkaval szoktam fertotleniteni, meg Tetrannal kenem, ha kell. Masok is igy szerencsetlenkednek vele, vagy csak en vagyok ilyen bena?2015. okt. 27. 20:03
1/9 anonim válasza:
Szép ??? Már ne haragudj de nem szép.Sőt !!!
2/9 anonim válasza:
Nen kéne mindenbe bele üsed az orrod amugy meg szerintem se szép föleg h piros körülöte
3/9 anonim válasza:
Szerintem sem szép.Gondolom még kis tini vagy.Nekem is volt 17-21 éves koromig,az első komoly munkahelyemen kiszedették velem.Azóta sincs,és nem is bánom.Majd kinövöd.:)
4/9 anonim válasza:
amikor pötty volt, az nekem is kijött néha. de csak ha megmostam pl az arcomat, és beleakadt. én eleve karikát szerettem volna, úgyhogy egyből ki is cseréltem. önmagába záródik, tehát nem jön ki egyáltalán bármit csinálok. max kiszakadna, ha valaki szándékosan megrántaná. nem is piros körülötte, szerinte is szép, és én eleve nem dolgoznék olyan helyen, ahol megmondják hogy nézzek ki. szerencsére nem is érdekel senkit a munkahelyemen, hogy orrpiercingem van. nem minden komoly munkahelyen ilyenek...
5/9 anonim válasza:
Lehet viszont komoly helyen komolyabb a fizetés
6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kint veletek a vizbol, de azert koszi a valaszokat...
2015. okt. 28. 07:00
7/9 anonim válasza:
Nem mindegy hogy milyen ékszer van benne. Ha ennyire könnyen ki tudod rántani érdemes lenne váltani valamint jobban odafigyelni!
8/9 anonim válasza:
jó hát most ezek elég béna indokok. csak mert nem tetszik valakinek a piercing, nem kell ilyen rémképeket felfesteni. programozóként elég sokat keresek, és a kutyát nem érdekli hogy nézek ki. egy kis szobában ülök egész nap gép előtt. ha ügyféllel találkozok néha, akkor kiveszem addig. sokszor még azt se, mert nem érdekli hogy van-e vagy nincs piercingem, amíg jól dolgozok.
amúgy próbáltam segíteni. ha mindig kiesik, akkor válassz olyat, ami nem tud olyan könnyen... ennél többet nem tudok segíteni, ha nem figyelsz oda jobban, ami gondolom már eszedbe jutott...
9/9 anonim válasza:
Nekem sose akadt bele semmibe. Milyen egyáltalán az a piercing? Nagyon nem tesz jót az orrodnak ha folyton beleakad valamibe. Nekem nem egyenes szárú, hanem görbe így ki sem tud esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!