Miért akad be a Piercingem a fogamba?
Sziasztok!
2 napja csináltattam a szám alá (oldalra) Piercinget,
De beleakad a fogamba,
Nem tudok semmit sem csinálni(enni,inni,beszélni)!
Mit csinálhatnék vele?
Előre is Köszönöm!
Menj vissza a piercerhez, aki berakta mondd, hogy segítsen amennyiben lehetséges, ha pedig nem akkor vegye ki.
De ezt figyelembe kellett volna venni, lehet kijjebb állnak a fogaid vagy egyszerűen nem olyan a felépítésük, ami lehetővé teszi neked a pier5cing viselését azon a területen.
Valószínű hosszabb a piercing. Amikor csinálják a piercinget hosszabbat raknak be, hogy ha feldagad, ne tűnjön el a golyó.
Nekem az ajkam felett van, hosszút raktak be mikor szúrták, és kb. egy-két hét múlva mentem kicseréltetni rövidebbre, azóta semmi gond.
először hosszu szárat raknak bele olyan 9mm-eset, ami aztán beleakad néha a fogadba. enni a "másik oldalon" tudsz. nekem 2is van és mindegyikkel tudtam :/ idővel megszokod, de még ne cseréld ki akármennyire is idegel!
sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!