Legyen megint első osztályos a gyerek mert a nagatartásával gondok vannak?
Tanárnénik erősen javasolják. Csütörtök lesz évzáró,szerdáig jeleznem kell.
Adhd-s valószínüleg bár hivatalos papírunk nincs róla,folyamatban van. Az inteligencia szintje nagyon magas,a nevelésibe felmérték.
Ha újra elsős lenne ott pont ezért lenne rossz szerinten mert ezeket már tudja.
De ha megy 2.ba félek hogy a tanárnénik szivatni fogják.
Másik iskolába nem tudom vinni,ez a körzetes és innen is épphogy be esek a munkahelyre.
Nekem van ismerősöm senkiföldje faluból, aki BMEn kitüntetéses mérnökként végzett mesteren is szr családi és tanári háttérrel, most meg jól megy neki munkafronton NAGYON.
Aki tehetséges ÉS van benne ambíció, az utat fog találni magának és igen, én pl nagyon erős budapesti gimiből nem lettem "sikeres", hiába a tehetség, ha máshogy alakulnak a dolgok, egyszerűen nem fűt az ambíció és másfelé vitt az utam.
A kitartás, ambíció és tehetség a legfontosabb hármas, ami munkatéren előre viszi az embereket. Nem feltétlen kell valaki, aki hisz benne, de nyilván segít a dolgon. Szerencsétlen srácban sosem hitt senki, ő csak tudta, hogy jó és jobb akart lenni, és mivel jó volt, jó jegyeket kapott, mivel ez volt a hobbija is, szabadidejét tehetsége fejlesztésére szánta és hát.. Aki tud, azt nem tudja lehúzni egy közeg sem a rendszernek hála, mert üvölt, hogy tud, azt pedig nem lehet nem elismerni ebben a rendszerben:)
Ha valami elvetemült tanárnál órai munkára egyeseket kap magatartása miatt, akkor is írhat olyan érettségit, hogy majd megszólal, duplázza az érettségi pontokat és meg is van az egyetemi felvételi.
44, nagyon közelről ismerem a rokonságát és a baráti körét, tanárait, SENKI nem volt a drukkere. Fórumokon talán elismerést kapott valakitől, ott aktívkodott, de ezek arcnélküli emberkék, haverja sem volt(ő volt a "béna" gyerek) nagyon, és és a szülei/rokonok is nagyon lekezelőek és bántalmazóak minden szempontból.
Egyszerűen nagyon tehetséges és élvezte, ezért tudott benne kitűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!