Legyen megint első osztályos a gyerek mert a nagatartásával gondok vannak?
Tanárnénik erősen javasolják. Csütörtök lesz évzáró,szerdáig jeleznem kell.
Adhd-s valószínüleg bár hivatalos papírunk nincs róla,folyamatban van. Az inteligencia szintje nagyon magas,a nevelésibe felmérték.
Ha újra elsős lenne ott pont ezért lenne rossz szerinten mert ezeket már tudja.
De ha megy 2.ba félek hogy a tanárnénik szivatni fogják.
Másik iskolába nem tudom vinni,ez a körzetes és innen is épphogy be esek a munkahelyre.
Igen ez az érzésem.
Az iskola váltás azért gond mert autó nélkül vagyok
A másik iskola A-pontba van,mi B pontba lakunk itt van a suli is féloras sétára,a munkahelyem C pontba van a sulitól 45 perc gyalog. Fél 8ra járok dolgozni. Így is épp h be esek a munkahelyre.
Jó lenne, ha az ilyen és egyéb problémás gyerekeket nem akarná az állami oktatás erővel integrálni. Nem valók normál osztályba, mert a tanító nem tudja az osztályt miattuk jó színvonalon tanítani. Ezért, meg akar szabadulni tőlük jogosan. 20-30 normális gyereknek sérülnek az oktatáshoz való jogai, ilyen gyerekek miatt. Akinek van pedagógus ismerőse, tudja, hogy ezek a leggyakoribb panasz okok.
Nem kirekeszteni kell ezeket a gyerekeket, meg kell találni az ő tanításuknak a kereteit, de nem így.
nekem vannak pedagógus ismerőseim és dolgoztam is velük (nem köztük), had ne mondjam mi a véleményem róluk. mind, egytől egyig megér egy misét.
már csak ha megszólaltak tudni lehetett, hogy pedagógus. szóval nem kell félteni őket se.
18, az enyém már 25 éves, és köszi, nem volt vele gond.
De utálom, hogy a sok szupermami miatt nem kap normális lehetőséget, akivel gond van, mert jaj, mi lesz az ő kicsikéjével.
Vidd kompetens pedagógusokhoz.
Nálunk volt aliglátó, adhd, mégsem jelentett gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!