Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Belemennétek ebbe?

Belemennétek ebbe?

Figyelt kérdés
Fiam osztálytársának olyan megegyezése van a szüleivel, hogy amíg jó tanuló, évi 2 napot amikor nincs kedve iskolába menni, anyuka leigazol. Az én fiam 4-5 tanuló. Szeretne rábeszélni hogy jövőre neki is lehessen ilyet.
2022. jún. 8. 10:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
91%
Persze
2022. jún. 8. 12:42
 32/36 anonim ***** válasza:
89%
Lepd meg a fiamat, mondd hogy már idén is kiveheti. Még van pár nap a suliból.
2022. jún. 8. 12:49
 33/36 anonim ***** válasza:
71%

"Azért, mert arra tanítod vele, hogy ha nincs kedve valamihez, ami amugy a kötelessége, simán kibujhat alóla."

Mert a felnőttek sosem kamuznak hasmenést, mert nincs kedvük dolgozni menni, meg kamu táppénzen se volt még soha senki 😂 nem vagyunk robotok, néha ilyen is kell. Én vállalkozó vagyok, magamnak dolgozom, de ha fáradt vagyok, simán tartok egy-egy leszarom napot. Még nem haltunk emiatz éhen 🤷‍♀️

2022. jún. 8. 13:17
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
A lányom kitünő tanuló , A 3 szülői igazolással Ő rendelkezik, tegnap vette ki az utolsó napját, elmenntünk fürdőbe. Nálunk működik.
2022. jún. 8. 19:52
 35/36 anonim ***** válasza:
85%
Igen, de érvelnie kell a "csak úgy" helyett. Meggyőzhető vagyok.
2022. jún. 8. 20:01
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyen. Egyet felhasznált. De amennyit pótolni kellett azt mondta többet sosen
2022. jún. 10. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!