Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Belemennétek ebbe?

Belemennétek ebbe?

Figyelt kérdés
Fiam osztálytársának olyan megegyezése van a szüleivel, hogy amíg jó tanuló, évi 2 napot amikor nincs kedve iskolába menni, anyuka leigazol. Az én fiam 4-5 tanuló. Szeretne rábeszélni hogy jövőre neki is lehessen ilyet.
2022. jún. 8. 10:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
89%
7-es, ne merészelj soha szabadságra menni, hogy képzeled, hogy kibújsz a kötelességed alól?
2022. jún. 8. 10:49
 12/36 anonim ***** válasza:
19%
De, kötelesség alóli kibújás. Az a kötelessége, hogy iskolába járjon. Szabadsága van a szünetekben, hétvégén, ünnepnapon. A szülői igazolás eredetileg arra van, hogy ha valami olyan esemény történik, amin a gyereknek jelen kell lennie, elmehessen: hivatali ügyintézés, halaleset, eskuvo, stb.
2022. jún. 8. 10:50
 13/36 A kérdező kommentje:

7 Mondjuk ebben nem hiszem hogy igazad van. Hiszen nekünk is van szabink amit sokszor azért veszünk ki mert nincs kedvünk menni dolgozni🤷

Én csak azért gondolkozok rajta mert akkor ugye bármi történik ezen kívül csak 1 nap marad amit igazolhatok.

2022. jún. 8. 10:51
 14/36 anonim ***** válasza:
28%

11!

Khm, kedves, a gyereknek ott a 12 hét nyári szabadság, az őszi szünet, téli szünet,sí szünet, tavaszi szünet, stb.

Nekem ott az éves x nap szabadságom, azt vehetem igénybe, nem pedig x+3 napot.

2022. jún. 8. 10:51
 15/36 anonim ***** válasza:
6%
Aki ennyire hajtja a hülyeségét, lefogadom, hogy állandóan lóg a melóból és csak kocsmázik.
2022. jún. 8. 10:52
 16/36 anonim ***** válasza:
97%
Igen, sokan csinálják ezt, nincs benne semmi. Az az egy veszélye van, hogy a szülő által igazolt napok száma korlátozott, és ha már kivette, de utána jön valami olyan esemény, amin muszáj jelen lennie, akkor nehéz megoldani.
2022. jún. 8. 10:53
 17/36 anonim ***** válasza:
17%
Könyörgöm, ha nem sikerül felelni ésszel a dolgozó ember szabadsága és a gyerek iskola undort közötti különbséget, akkor nem bagyon van miről beszélni. De tőlem maradhat otthon a gyereked, mondjuk így nem értem, miért tetted fel a kérdést, ha eleve eldontotted, hogy oké, lehet és képtelen vagy elfogadni, ha más meg nem engedné
2022. jún. 8. 10:53
 18/36 anonim ***** válasza:
84%

Naná, hogy megengedném.

A sztahanovistának üzenem, hogy a suli sokkal nagyobb megterhelés, mint egy munkahely. Az én fiam ötödikes, reggel 8-tól 16:00 van suliban, utána még legalább 2 órát tanulni kell minden rohadt nap. A héten is még írnak 3 tantárgyból is dolgozatot. Egy 11 évesnek, hogy a fenében lehet összehasonlítani egy felnőttel?

2022. jún. 8. 11:02
 19/36 anonim ***** válasza:
90%

"kedves, a gyereknek ott a 12 hét nyári szabadság, az őszi szünet, téli szünet,sí szünet, tavaszi szünet, stb."

igen, ami mind akkor van, amikor, nem feltetlenul akkor amikor a gyerek pihenne. neked is elore meg vannak szabva a szabadnapjaid?

2022. jún. 8. 11:03
 20/36 anonim ***** válasza:
2%

18!

Nem szerepel a történetben q gyerek kora. Amúgy attól hogy a 11 éves reggel 8tol délután 4ig iskolában van nem jelenti azt, hogy azt a 8 órát végig "dolgozza". 45 perces órák vannk .

19!

Igen, fix szabadnapjaim vannak. Így lehet jól tervezni. Bár nyilván szabadságot akartál mondani,azt előre tervezem, nem marol holnapra.

2022. jún. 8. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!