Belemennétek ebbe?
7 Mondjuk ebben nem hiszem hogy igazad van. Hiszen nekünk is van szabink amit sokszor azért veszünk ki mert nincs kedvünk menni dolgozni🤷
Én csak azért gondolkozok rajta mert akkor ugye bármi történik ezen kívül csak 1 nap marad amit igazolhatok.
11!
Khm, kedves, a gyereknek ott a 12 hét nyári szabadság, az őszi szünet, téli szünet,sí szünet, tavaszi szünet, stb.
Nekem ott az éves x nap szabadságom, azt vehetem igénybe, nem pedig x+3 napot.
Naná, hogy megengedném.
A sztahanovistának üzenem, hogy a suli sokkal nagyobb megterhelés, mint egy munkahely. Az én fiam ötödikes, reggel 8-tól 16:00 van suliban, utána még legalább 2 órát tanulni kell minden rohadt nap. A héten is még írnak 3 tantárgyból is dolgozatot. Egy 11 évesnek, hogy a fenében lehet összehasonlítani egy felnőttel?
"kedves, a gyereknek ott a 12 hét nyári szabadság, az őszi szünet, téli szünet,sí szünet, tavaszi szünet, stb."
igen, ami mind akkor van, amikor, nem feltetlenul akkor amikor a gyerek pihenne. neked is elore meg vannak szabva a szabadnapjaid?
18!
Nem szerepel a történetben q gyerek kora. Amúgy attól hogy a 11 éves reggel 8tol délután 4ig iskolában van nem jelenti azt, hogy azt a 8 órát végig "dolgozza". 45 perces órák vannk .
19!
Igen, fix szabadnapjaim vannak. Így lehet jól tervezni. Bár nyilván szabadságot akartál mondani,azt előre tervezem, nem marol holnapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!