Elsősnek milyen iskolatáska jobb?
Keresztlányunk most ballag az óvodából. Mindenképp iskola táskát szeretnénk venni neki.
Most kezdett el lovagolni szóval a minta adott. A kérdésem arra irányul, hogy inkább merev falú vagy sima táska lenne jobb az egészségére való tekintettel?
Mindenképp merev falút javasolnék. Lehetőleg olyat, amin több rekesz és oldalzseb van.Mintánál szerintem fontos, hogy ne legyen gagyi, vagy mesefigurás ( szintén lovasok vagyunk, elég gáz lovas mintákkal is találkoztam már). Nálunk is Ars Una dobozos volt első 2 osztályban. Nálunk nagyon bejött a dobozos változat (bár tény, hogy kicsit széles lehet), de vannak pl a herlitznél is olyanok, amik inkább hosszúkásak. Szívem szerint sajnálom, hogy felsőben már nincsenek ilyen masszívabb táskák, csak hátizsákok. Ami még jól jöhet, hogy jó dolog, ha a gyerkőc a mellkasa és dereka előtt is össze tudja csatolni a táskát, így nem csak a vállai tartják meg. Persze az is kérdés, hogy mennyi holmija lesz, illetve, hogy ő fogja cipelni, vagy a szülők/ kocsi stb.
11-es válaszoló! Nem tartom rossz ötletnek, mivel sajnos elég nehéz a táskája a lányomnak is, de az a helyzet, hogy nem nagyon láttam senkin, elvétve 1-2 gyerkőc hordott ilyen táskát, de azt is 2 éve láttam kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!