Elsősnek iskolatáska?
Minden tanács jól jön. 😊
Linknek, képnek külön örülnék.
Olyat vegyél, ami neki tetszik. Nem kell gerincvédős meg ergonomikus baromság. Egy a lényeg, neki tetszen. Ugyis te cipeled majd, ha nehez.
Az én gyerekem anno gurulós kisborondot akart, hát azt kapott. Tökéletes volt.
Milyen árkategóriában kerestek? Fiúnak vagy lánynak?
A mi lányunk csak jövôre lesz iskolás, és nekem például ezek nagyon tetszenek, bár nagyon drágák:
Az én fiam most volt 4.-es. Elsőben még hatalmas feneket kerítettünk az iskolatáska kérdésnek. Aztán kiderült, hogy tök fölösleges volt, mert:
1. hétfőn reggel és péntek délután viselte a gyerek csak, ugyanis a cuccuk a teremben volt a padban, hétfőn bevitte, péntek délután hazahozta.
2. autóval hordjuk suliba, tehát kb. 50 m a parkolótól a suli a terem.
3. viszont uzsonnástáskát már többet is vettünk, azt minden nap hazahordja.
#2 által linkeltet mi is néztük, de egyik mintája sem tetszett a lánynak, úgyhogy egy st right mellett döntöttünk. A fiúnk jövőre lesz iskolás, neki is ezt a kettőt fogjuk nézni
(nálunk minden nap vinni kell mindent)
#2 ars una táskákat néztem én is.😊
Azért fontosnak gondolom, hogy praktikusan tudjon bele pakolni, ne csak belezsúfolja a dolgait.
Elsősorban emiatt is kérdezem.
Ha minden nap hordja, akkor elsősnek a merev a jobb.
Én ilyet típust vettem, na ez dràga, de még a fiamnál is kibírta az alsót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!