Két csatos iskolatáska (elsősnek) már nem létezik?
Köszönöm, a Budmilt megnézem. Ma 3 kimondottan táskás boltban voltunk. Most a pufi forma a terndi, hiába szeretnék én mást, mert mondjuk totál idétlen a gyerek hátán. Egy helyen találtam kétcsatost, széles "doboz" formát, ott fiúsból két minta volt, sajnos mindkettő elég csúnya (Schneider), de lehet, hogy ez marad.
Az ember azt gondolná, hogy mekkora a választék, közben meg mind majdnem ugyanaz a forma, csak más minta és más márka.
Az én fiam nagyon vékonyka, éppen ezért én álló formátumú táskát veszek majd neki, nem széleset, mert lecsúszna a széles típus a keskeny vállain.
Budmilban van az a hagyományos fekvő téglalap alakú, de nagyon ócskának tűntek, pedig én kifejezetten szeretem a Budmil cuccokat, de ezek nem tűntek tartósnak, kifejezetten vékony, semmilyen anyaguk volt.
Elsoseim vannak, akinek ilyet ket csatos taskaja van, senki nem tudja kinyitni, bezarni, mindig engem kernek meg ra.
Nem tul praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!