Hol van olyan üzlet, ahol nagy választék van iskolatáskából (nem webshop)?
Figyelt kérdés
Először meg akarom nézni élőben, utána, ha olcsóbb, megrendelem neten.
Első osztályosnak mire figyeljek a vásárláskor? Legyen talpa, kulacstartója, legyen könnyű....? PL. mekkora legyen?
2016. márc. 29. 07:13
1/3 anonim válasza:
Hát ez attól függ, hogy otthon fog tanulni vagy napközis lesz-e. Biztos lesz 0. szülői, ott el szokták mondani - Nekem még a 4. osztály végén is csak egy tolltartót és az ellenörzőt hordták a gyerekek a suliba-Minden könyv , munkafüzet bent volt. Hétvégére haza lehetett hozni - gyakorolni, vagy ha dolgozat volt belőle akkor átnézni, de nem nagyon volt kihasználva a táska-ezért kár egy szuper táskát venni. A húgom gyereke viszont napi szinten hord 5 kg cuccot (!). Én könnyű táskát vettem, olyat aminek van alja amit le lehet tenni a földre.Könnyű. Ergonomikus, és jó szivacsos a háta ill, a vállrésze..nem túl nagy. Minimum 2-3 rekeszes... (LEGO, budmil, bagmaster, ) és persze a gyermeknek is jó ha tetszik. Ő fog vele járni!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez nem iskolaotthonos suli, hazahordják minden nap a cuccukat a gyerekek. Úgy gondoltam, megnézzük a táskákat "élőben" egy nagyobb üzletben (Bp.), aztán megrendelem interneten a kiválasztottat. Nem mindegy, mert kb. mindegyik márka 20.000 Ft.
2016. márc. 29. 14:02
3/3 anonim válasza:
Nagy választék majd julius-agusztusban lesz mindenhol .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!