Nagyobbik lányom folyton betart, nem akar tanulni?
"betart" szinonimái
feltart, akadályoz, visszatart, lábatlankodik, gátol, hátráltat, marasztal, visszavet, korlátoz, féken tart, útját állja, nehezít, elbarikádoz, bedugaszol, terhére van, útban van, alkalmatlankodik, sáncol, meghiúsít, keresztbe tesz, láb alatt van, keresztezi a terveit
Ezt dobja a google, szerintem a kérdezőre is ráfér a tanulás/ olvasás, művelődés.
Én is ezt csináltam gyerekként és soha nem buktam meg semmiből 👀. Azzal ha basztatod csak az ellenkezőjét éred el. Nálam sem vált be, hogy vissza küldtek még 3x azért sem olvastam el. Megjegyeztem a lényeget aztán annyi.
Az meg, hogy többre képes rossz duma, én is lehettem volna orvos, vagy ügyvéd, mégsem lettem, mert nem érdekelt annyira, hogy az legyek. Nem lettem se építész se informatikus, pedig lehettem volna, mert ahhoz is lenne agyam, de nem ezek érdekelnek ez van. El fogadták ezt anyámék is nagy nehezen, de rá kellett jönniük, hogy hiába verik magukat a földhöz úgysem az leszek amit ők ki találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!