Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Iskolákban van ügyelet nyári...

Iskolákban van ügyelet nyári szünetre alsósaknak? Hogyan szervezzem meg a felügyeletet, ha nincs apja, meg rokonai?

Figyelt kérdés

Megszűnt a rugalmas munkahelyem ahova a gyermekem be tudtam vinni dolgozni is, en home office-al.is lehetett kombinalni.

Uj munkahely keresésben vagyok nem tudom milyen munkaidejűt célozzak meg.

A sulikban egy rakat szünet van pl azokon a szombatokon is, amikor munkanap van, megesik hogy beteg vagy eltöri valamijét, es táppenz kell, es ott a sok fogadoora szülői sportnap, iskolai rendezvény amikor el kell a gyereket hamarabb hozni, plusz a tavaszi nyári téli szunet, stb

Apja külföldön, hozzájuk nem engedem ki, magyarup nem tud.

Szüleim nem vállalják(karrieristák és nem érdekli őket a bajom)

Most 1-2 tábor még oké néha, az is 30 ezer ft/ ho

Kérek segitséget, ötleteket, hogyan logisztikazzak ki gyerekkel munkaviszonyt. Meg milyen idejűt, vagy milyen irányt celozzak?

2022. ápr. 22. 15:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
75%
A 29-es válaszom miért lett lepontozva? 12 éve nem vagyunk együtt a gyerek apjával. Azóta már többször csináltattam neki útlevelet. A bírósági végzés kell, hogy a gyerek nálam van elhelyezve. Iskolai beíratásnál sem volt ott az apja, mivel egy másik országban él.
2022. ápr. 22. 20:50
 32/34 anonim ***** válasza:
86%
"Elvált szülők esetében a törvényes képviselőnek - a szülői felügyeletet gyakorlónak - a gyermek elhelyezéséről szóló eredeti jogerős bírói ítéletet, elhalt szülő(k) esetében a halotti anyakönyvi kivonat(ok) be kell mutatni." Ez kell az útlevélhez. Az elhelyezésről szóló ítélet.
2022. ápr. 22. 20:53
 33/34 Andi80018 ***** válasza:
100%
A jogi dolgokhoz nem értek, de pl. a mi kerületünkben van olyan iskolás tábor, ami augusztus 20-ig üzemel, júliustól. Csak a heti étkezést kell befizetni, mintha iskolába járna a gyerek. Ez évtől online kell majd jelentkezni, bejelölni, melyik hétre szeretnéd, akár az összes hetet is be lehet jelölni. A fiam is volt tavaly is, jók voltak a programok is...
2022. ápr. 23. 09:08
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb városokban van felügyelet a kijelölt gyűjtő iskolákban, nálunk is fel szokták mérni a suliban, hogy ki igényli. Ahogy írták, sok mindenre ne számíts, ez csak felügyelet különösebb program nélkül. Arra jó, hogy vigyáznak a gyerekre és tudsz dolgozni. Viszont ha jól tudom, ezt csak 10000 fő feletti településeken kötelező szervezni, sőt mára lehet már ott sem, érdeklődj a suliban vagy az önkormányzatnál.
2022. ápr. 24. 00:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!