Iskolákban van ügyelet nyári szünetre alsósaknak? Hogyan szervezzem meg a felügyeletet, ha nincs apja, meg rokonai?
Megszűnt a rugalmas munkahelyem ahova a gyermekem be tudtam vinni dolgozni is, en home office-al.is lehetett kombinalni.
Uj munkahely keresésben vagyok nem tudom milyen munkaidejűt célozzak meg.
A sulikban egy rakat szünet van pl azokon a szombatokon is, amikor munkanap van, megesik hogy beteg vagy eltöri valamijét, es táppenz kell, es ott a sok fogadoora szülői sportnap, iskolai rendezvény amikor el kell a gyereket hamarabb hozni, plusz a tavaszi nyári téli szunet, stb
Apja külföldön, hozzájuk nem engedem ki, magyarup nem tud.
Szüleim nem vállalják(karrieristák és nem érdekli őket a bajom)
Most 1-2 tábor még oké néha, az is 30 ezer ft/ ho
Kérek segitséget, ötleteket, hogyan logisztikazzak ki gyerekkel munkaviszonyt. Meg milyen idejűt, vagy milyen irányt celozzak?
Tolem 3 havi bankkivonatot kernek a keresetbenyujtashoz mellékelni. Nem szivességi alapon kerik ha gondolom csatolom, ha nem meg nem.
Apa nelkul.kijelolt gyam vagy mi kell. Egyszer már elmagyarázták vagy pártfogó vagy mi a jogcíme hivatalosan. Az megint macera az egész.
"Gyerektartas annak jár, akinél a gyereket elhelyezik, te nagyon okos. "
"Nem annak jár gyt akié a felugyeleti jog. Mivel az alapbol 50 50 % nagyokos."
"Hulyék gyülekezet megy itt jol mondták"
Hm...Veled az élen
Van megosztozt felugyelet ahol apa latogatja a gyereket stb es VAN felugyeleti joga es fizeti a gyt-t!
En meg a kizarolagos felugyeleti jogra megyek rá, ahol apának nagyvonalakban NINCS felugyeleti joga. Ezt nem intezik csak ugy el lazán apa nelkul.
Külön per a gyerektartás meghatarozas es kulon per a gyermek felugyeleti joga!
Az elsoben kaptam ideiglenes kizarolagos felugyeleti jogot pár hónapra mig el akartam intezni ezt azt apa nelkul.
Az mar lejárt. A felugyeleti jog jelenleg közös.
Magyaran ha akarná megfogja a gyereket es kiviszi lazan
Ehhez jelenleg joga van.
Hogy lenne már ehhez joga… ráadásul te magad mondod, hogy személyit sem tudsz intézni nélküle, tehát gondolod, hogy ő iratok nélkül el tudná vinni a gyereket?
Ráadásul nem értem.. neked most nincs munkahelyed és kereseted? Vagy miert kéne pártfogó?
És ha nem dolgozol, akkor miért kell megoldani nyáron a gyerek felügyeletét?
A feligyeleti jog
Apa beleszolhat lakcimbe latogathatja a gyereket elviheti magához beleszolhat az iskolába de meg szemelyit se adnak ki nelkule ami meg egyenesen vicc.
Ha lenne személyije a felugyeleti joggal siman kivohetné egy hetre ahogy minden apuka is elviszi a gyereket lathatas címen stb
Es dolgozni szeretnék kb mar holnaptol is ha lehet. Csak igy hogy mindjart nyári szunet szeretnem kilogisztikazni az egészet előre mit hogyan csinaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!