Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Iskolákban van ügyelet nyári...

Iskolákban van ügyelet nyári szünetre alsósaknak? Hogyan szervezzem meg a felügyeletet, ha nincs apja, meg rokonai?

Figyelt kérdés

Megszűnt a rugalmas munkahelyem ahova a gyermekem be tudtam vinni dolgozni is, en home office-al.is lehetett kombinalni.

Uj munkahely keresésben vagyok nem tudom milyen munkaidejűt célozzak meg.

A sulikban egy rakat szünet van pl azokon a szombatokon is, amikor munkanap van, megesik hogy beteg vagy eltöri valamijét, es táppenz kell, es ott a sok fogadoora szülői sportnap, iskolai rendezvény amikor el kell a gyereket hamarabb hozni, plusz a tavaszi nyári téli szunet, stb

Apja külföldön, hozzájuk nem engedem ki, magyarup nem tud.

Szüleim nem vállalják(karrieristák és nem érdekli őket a bajom)

Most 1-2 tábor még oké néha, az is 30 ezer ft/ ho

Kérek segitséget, ötleteket, hogyan logisztikazzak ki gyerekkel munkaviszonyt. Meg milyen idejűt, vagy milyen irányt celozzak?

2022. ápr. 22. 15:29
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Tolem 3 havi bankkivonatot kernek a keresetbenyujtashoz mellékelni. Nem szivességi alapon kerik ha gondolom csatolom, ha nem meg nem.

Apa nelkul.kijelolt gyam vagy mi kell. Egyszer már elmagyarázták vagy pártfogó vagy mi a jogcíme hivatalosan. Az megint macera az egész.

2022. ápr. 22. 18:53
 22/34 A kérdező kommentje:
A feligyeleti jogát az apának nem veszik el csak igy hogy en benyögöm azt hogy nekem kell a kizarolagos es kesz.
2022. ápr. 22. 19:04
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

"Gyerektartas annak jár, akinél a gyereket elhelyezik, te nagyon okos. "

"Nem annak jár gyt akié a felugyeleti jog. Mivel az alapbol 50 50 % nagyokos."

"Hulyék gyülekezet megy itt jol mondták"

Hm...Veled az élen

2022. ápr. 22. 19:09
 24/34 A kérdező kommentje:

Van megosztozt felugyelet ahol apa latogatja a gyereket stb es VAN felugyeleti joga es fizeti a gyt-t!

En meg a kizarolagos felugyeleti jogra megyek rá, ahol apának nagyvonalakban NINCS felugyeleti joga. Ezt nem intezik csak ugy el lazán apa nelkul.

2022. ápr. 22. 19:12
 25/34 A kérdező kommentje:

Külön per a gyerektartás meghatarozas es kulon per a gyermek felugyeleti joga!

Az elsoben kaptam ideiglenes kizarolagos felugyeleti jogot pár hónapra mig el akartam intezni ezt azt apa nelkul.

Az mar lejárt. A felugyeleti jog jelenleg közös.

2022. ápr. 22. 19:14
 26/34 A kérdező kommentje:

Magyaran ha akarná megfogja a gyereket es kiviszi lazan

Ehhez jelenleg joga van.

2022. ápr. 22. 19:29
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lenne már ehhez joga… ráadásul te magad mondod, hogy személyit sem tudsz intézni nélküle, tehát gondolod, hogy ő iratok nélkül el tudná vinni a gyereket?

Ráadásul nem értem.. neked most nincs munkahelyed és kereseted? Vagy miert kéne pártfogó?

És ha nem dolgozol, akkor miért kell megoldani nyáron a gyerek felügyeletét?

2022. ápr. 22. 19:35
 28/34 A kérdező kommentje:

A feligyeleti jog

Apa beleszolhat lakcimbe latogathatja a gyereket elviheti magához beleszolhat az iskolába de meg szemelyit se adnak ki nelkule ami meg egyenesen vicc.

Ha lenne személyije a felugyeleti joggal siman kivohetné egy hetre ahogy minden apuka is elviszi a gyereket lathatas címen stb

Es dolgozni szeretnék kb mar holnaptol is ha lehet. Csak igy hogy mindjart nyári szunet szeretnem kilogisztikazni az egészet előre mit hogyan csinaljak.

2022. ápr. 22. 19:55
 29/34 anonim ***** válasza:
37%
Én útlevelet is simán csináltattam úgy a gyereknek, hogy nem volt elvéve a felügyeleti jog az apától. Nálam volt elhelyezve a gyerek. Iskolai beíratáshoz sem kellett apuka beleegyezése.
2022. ápr. 22. 20:07
 30/34 anonim ***** válasza:
87%
Gyámhivatalnál csináltunk mi is egy megállapodást,hogy a gyerek teljes egészében az én felügyeletem alatt van, plusz a gyerektartásdíjban is megállapodtunk. Nem kellett ehhez bírósági végzés.
2022. ápr. 22. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!