Iskolákban van ügyelet nyári szünetre alsósaknak? Hogyan szervezzem meg a felügyeletet, ha nincs apja, meg rokonai?
Megszűnt a rugalmas munkahelyem ahova a gyermekem be tudtam vinni dolgozni is, en home office-al.is lehetett kombinalni.
Uj munkahely keresésben vagyok nem tudom milyen munkaidejűt célozzak meg.
A sulikban egy rakat szünet van pl azokon a szombatokon is, amikor munkanap van, megesik hogy beteg vagy eltöri valamijét, es táppenz kell, es ott a sok fogadoora szülői sportnap, iskolai rendezvény amikor el kell a gyereket hamarabb hozni, plusz a tavaszi nyári téli szunet, stb
Apja külföldön, hozzájuk nem engedem ki, magyarup nem tud.
Szüleim nem vállalják(karrieristák és nem érdekli őket a bajom)
Most 1-2 tábor még oké néha, az is 30 ezer ft/ ho
Kérek segitséget, ötleteket, hogyan logisztikazzak ki gyerekkel munkaviszonyt. Meg milyen idejűt, vagy milyen irányt celozzak?
Mese habbal a 10. kommented.
Olyan nincs, hogy a bíróság lexarja. Igenis elhelyezik a gyereket, meghatározzák a lathatast és ha nem egy országban élnek a szülők, a felügyeleti jogot is. Ha nem volt ilyen, akkor te el sem inditottad a keresetet.
Nalunk nem volt per sem gyerekelehelyezésrol eleve.
Felügyeleti jog sincs tisztázva.
Azért nem volt eddig intézve mert kaptam már ideiglenesen kizárolagos felugyeleti jogot, amire azt hittem végleges. De kiderult hogy ideiglenes. Igy indithatok uj pert.
Amihez 3 havi bankkivonat is kell meg egy rakat procedura.
Siman egyszerubb aláirni az apja helyett es kesz.
Egyre jobban belekeveredsz a hazugsagaidba, bakker.
Azt írod, nem volt gyermekelhelyezesi per, de kaptál ideiglenes felügyeleti jogot és most új per kell. Hazudsz össze vissza.
Nem hazudok. Ne te mondd már meg nekem
Gyerektartas miatt volt per. Gy.elhelyezesrol nem. Viszont szuksegem volt a kizarolagos felugyeleti jogra de apa nelkul nincs targyalas a birosag igy felhatalmazozt engem ideiglenesen.
Ujabb per meg gyamugy bevonása meg minden céco kell a kizarolagos felugyeleti joghoz. A penzem meg maganugy tiszta bankkártya is kell mert bankmozgast is kernek.
Egy rakat macera van ugy hogy az apa képben sincs.
Ennek neki menni nem lesz semmi.
Ne te pampogj már nekem arrol mi higyan mukodik egy kuldoldi apaval.
Gyerektartas annak jár, akinél a gyereket elhelyezik, te nagyon okos. Ha nincs a gyerek nálad elhelyezve, nehéz lenne gyerektartást kapni.
Te pampogsz, te nagyon okos, össze vissza hazudsz, belekeveredsz a saját mesedbe. Téma lezarva, szia.
Nem annak jár gyt akié a felugyeleti jog. Mivel az alapbol 50 50 % nagyokos.
Hulyék gyülekezet megy itt jol mondták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!