Az iskolának nem kellene értesítést küldeni az iskolaidőn kívüli kötelező "programokról"?
9-re:
Hát ezt mondd neki. A messenger nem hivatalos közlési forma.
Amúgy ált.isk. harmadiktól mindent le tud körmölni a gyerek, ha diktálják neki. Nem a tanerőnek kellett volna az ellenőrzőkbe egyenként beírnia, csak egyszer lediktálnia.
AZ meg mindennek a teteje, hogy még szóban se mondta a diákoknak.
Én egyedül akkor sajnáltam volna, ha jó program volt, és így a gyerekem lemaradt róla.
13-as, félig hasznost nyomtam a válaszodra, mert az elejével tökéletesen egyetértek (és hasznosnak tartom).
Viszont ezzel nem:
"Számomra alap, hogy pl buszos cég nevét, telefonszámát, szállás címét, elérhetőségét, a saját telefonszámom, étkezéseket, programokat részletesen leírom, ez kB. 3 oldal szokott lenni kétnapos kirándulásnál."
A buszos cég nevét, tel.számát, a szállás címét és elérhetőségét minek tudni? Az ofő ill. kísérő tanár tel.száma valóban jogos, de ezt a kirándulástól függetlenül is jó tudni. Nálunk tanév elején elmondta az ofő.
Étkezésekről se értem, miért kéne tudnom. Annyi, hogy ha a gyerekemnek van ételallergiája, akkor arról tudjon az ofő, akkor legyen esetleg egyeztetve, hogy erre gondolt-e rendelésnél vagy inkább mi készítsünk valamit neki.
Programokat se gondolom, hogy előre tudnom kéne. Azt majd elmeséli a gyerekem utólag. Ha nem tetszik valami belőle, akkor mi van? A kedvemért úgyse változtatnak rajta. És megbízom annyira az ofőben, hogy nem kocsmába vagy kuplerájba viszi őket.
14-es vagyok, kicsit kiegészítem, nehogy félreértsétek.
Nyilván nem baj, ha mindezeket közli az ofő, csupán arról van szó, hogy én szülőként csöppet se várom el tőle.
#1 Ekkora baromságot hogy sikerült leírni? 18 éves korig a szülő a felelős, és őt tájékoztatni kell őt.
A Messenger meg nem hivatalos felület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!